Allemaal een rapport!Op woensdag 2 april en woensdag 9 april waren de oudermiddagen en avonden op Basisschool Onze Wereld. Even tijd voor een goed gesprek met de juf of de meester in de klas om samen het rapport te bespreken. Alle leerlingen kregen de volgende dag hun eigen rapport mee. En... Basisschool Onze Wereld kreeg óók een rapport: van de Inspectie van het Onderwijs!

 

gefeliciteert met al jullie rapporten allemaal maissa 6b

Niet alleen de leerlingen ontvingen een rapport, ook de juffen en meesters op Basisschool Onze Wereld hebben een inspectierapport ontvangen; een mooi rapport over het VVE-onderzoek wat in december 2013 op school plaatsvond. Het gaat over de voorschool van de peuters van Het Speelhuis en Hamertje Tik ( Zebra ) en over alle kleutergroepen van Basisschool Onze Wereld.

Bekijk hier het inspectierapport: Inspectie VVE rapport april 2014

Ik was echt heel erg blij voor mijn rapport.Het was echt heel erg goed,ik ben trots op mijn zelf!

Seyda 6A

WAT EEN KNAPPE KINDEREN , MEESTERS EN JUFS ! RESPECT ! MEESTER TON
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.