Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groepen 8 naar de Grote Kerk in Den HaagDonderdag 18 en vrijdag 19 november gingen de groepen 8 naar de beroepenmarkt GOVMBO in de Grote Kerk...wat wil je later worden en wat zijn er allemaal voor opleidingen? Veel stands, demonstraties, poffertjes proeven en sushi eten; met een volle buik en een tas vol GOVMBO-informatie kwamen de leerlingen weer naar school.

 
Wij gingen Donderdag 18 november naar het grote kerk. We waren daar aangekomen we moesten een beetje gaan wachten. En toen gingen we naar binnen. We kregen een rode tas we mochten naar overal gaan. Je kon nagellak doen en foto's maken en autoverbanden wisselen je kon alles doen het was heel leuk !!!
Asli 8c


Go VMBO 19-11-2010
We gingen donderdag met 8c en 8d naar de grote kerk in Den Haag.We kregen daar een rode tas en een blad met vragen erop.We moesten naar een meneer hij stelde vragen aan ons en de antwoorden stonden op die bladtje.En als je klaar was moest je je naam erop schrijfen en in een briefenbus gooien.Er waren alleen maar actievieteiten die je kon doen als eerst ging ik een auto band maken.En een dobbelsteen maken we gingen ook boxen tegen elkaar.Je kon daar ook eten pannekoek en shusi en je kon proefen en er was ook techniek.EHBO was er ook toen kreeg ik nep wond en can moest me verbinden met gips de vrouw zij dat hij het heel goed deed.je kon een fiestband op pompen en mark ging alleen maar pannekoeken en shusi eten en ik ging een bloem maken voor me moeder en eray voor melisa D hij vindt haar leuk man.

azhar en ibramhim 8cop 19 november gingen we naar go-vmbo . dat is een groot groepenmarkt. daar gingen we allemaal proefjes doen. en het was erg leuk. je mocht ook foto maken en wij gingen een peperclip maken en auto's. we gingen ook eten zoals:: pannenkoeken met suiker , pepernoten,snoep,kauwgom,suchi en we maakten ook bloemen. en toen wouden we eeen doos maken maar het was tijd en dus moesten we weg naar school.
en we gingen sushi eten was echt smerig.
mohamed.a en mohamed.b en yassin 8a