Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De laatste schooldaaaaaaag!Samen opruimen, soppen en boenen, poetsen, alle nieuwe boeken op een rij en schoonmaken; tijd voor een spel, een kwis of een verjaardag vieren...de laatste schooldaaaaag! Zwaaien naar de meester en juf..daaaaaaaaaaaaaaaag!
Allemaal een hele fijne en mooie vakantie en tot maandag 15 augustus 2011!

 
Na de afscheidsavond mochten de leerlingen uit de groepen 8 vandaag wat later naar school komen....in de klassen kregen ze bezoek van meester Ton, meester John en meester Victor. Alle leerlingen kregen een eigen getuigschrift en een DVD vol video van 8 jaar op Onze Wereld! Daarna was het tijd voor afscheid....van elkaar, van de meesters en juffen en van Basisschool Onze Wereld!In alle klassen werd geruimd, gerommeld en gespeeld...en dan nu echt vakantie...
even zoenen en zwaaien en vergeet je eigen schoolkrant niet! Daaaaaaaag!


Allemaal fijne en mooie dagen..en laat wat van je horen in de vakantie!
Ben je ver weg of om de hoek?
Stuur je vakantiegroeten en verhalen naar de VAKANTIE-BRIEVENBUS!

customisable counter