Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUPERVRIJDAG VOL KOEKEN EN BOEKEN....Met meer dan 300 inzendingen in dozen en via de website was de SUPERVRIJDAG op de laatste dag voor de herfstvakantie helemaal vol met gedichten,versjes en verhalen van de eigen ZINNENVERZIN-wedstrijd. In elke klas zijn echte dichters en schrijvers ontdekt en die werden beloond met lekkere Koeken van de KinderKoekenweek en mooie Boeken van de KinderBoekenweek 2008!

 Lekker uitslapen in Herfstvakantie Maar 1 week. ik zit lekker uit te slapen jammer dat ik niet naar school ga. ik wil echt gaan, want het is best wel saai thuis als ik op school was kon ik rekenen an taal les doen maar ja ik moet 1 week wachten. Zo gaaf was Supervrijdag.
Ik vond wel best leuk en grappig. Ik vind B.s Onze wereld de beste !!!
Birgen 8A


ik von ut luik op suup vrypv
sarukan en prasanna 3bik vondt het leuk om voor de podium te staan en plus ik ben blij dat ik heb gewonnen ik vind de prijs leuk bedankt voor het mooie boekkinderboekenweek is

weer
afgelopen
jammer
maar hopelijk
de volgende
jaar

maar weer!!!!!!
dounia 8d

Vondaag gewonnen voor het kinder boeken week
emh eigelijk hoor die nietbij mij maar bij een ander meisje
Umran 6D

jeej ik heb van 7d de cadeu van de kinderboeken week gewonnen
syranos 7dik vint luk opsuprvryrda
timur en oesama 3b

ooh JOEPI ik hat gewonnen met zinnen verzinnen && ik mag lekker mee doen met 't schoolvoetbal ik ben een keeper maar ben wel heel erg blij
xxx ouafae 8cALLE WINNAARS GEFELICITEERD!
Raps, gedichten, versjes, letters maken met je eigen lijf, verhalen,
allemaal nog te zien in het komende WERELDNIEUWS!