Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KONINGSSPELEN in het WERELDTHEATERDe Oranje-troonswisseling; heel veel basisscholen in Nederland vierden feest. Op Basisschool Onze Wereld maakten we er drie dagen lang een extra Super-speelfeest van in het WereldTheater. Op deze webpagina heel veel Oranje-Feestfoto's van de Super Oranje-voorstellingen vol zang, dans, toneel en nog veel meer door alle groepen in het Wereldtheater!

 


Met dank aan meester Theo en meester Rien, juf Tamara, Djazja voor al het licht en geluid, Abdelwahed 8b voor de video, het Oranje Comit�, leerkrachten, kinderen en alle ouders! In het WERELDNIEUWS is ook al video te zien van de Oranje Speeldagen in het WereldTheater!!


COOL DE SUPPERVRIJDAG
IK AMIRA RANIA SENA ZULEYHA EVIN DANSTEN EN ZONGEN ALIYAH LOVE
sibel 6a

leuk zeggggggggggggggggg
ilayda 5c

het was leuk
edzhe.4d

het was super leukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!
kiran 7a en taran 5d

het was echt leuk nu maar wachten op amalia maar dat zal nog lang duuren
dus maak je maar geen zorgen
berfin.g 8c

Het was super leuk en Acelya Yassine en Bader Romaiissa Irem Achmet Baran en Yakup en ik zelf Esra hadden een leuke en grapppige toneelstuk
Esra 6b

De koningsspelen waren superleuk maar erg jammer dat het supersnel voorbij ging we gingen gezellig ontbijten en we kregen allemaal oranje koningsspelen shirt met beatrix erop hahaha. Toen we lekker klaar waren gingen we naar de andere kant van de school waar een supergrote show te wachten staat. Waar we met de supervrijdag meededen,en raad eens onze klas 7c mocht meedoen met de hollandshake(vetcool).Toen we klaar waren met supervrijdag gingen we weer naar school en kregen we les over het koniklijk huis. Toen we klaar waren kregen we het startsein om met het koningsspelen te beginnen. We gingen hele leuke spelletjes spelen die superleuk waren. En toen die hele leuke dag voorbij was kregen we onze mooie certificaat. En na al die leuke momenten was de dag voorbij.
sarah 7c

Ik vond Supervrijdag leuk. We gingen naar de toneelzaal daar gingen we dansen kinderen voor kinderen bewegen is gezond. We gingen naar de grote gymzaal daar waren spelletjes, en we waren in groepjes verdeelt. Er waren spelletjes zoals: 4 op een rij en torens maken. HET WAS ECHT EEN SUPERVRIJDAG IK VOND HET LOLLIG.....................
Yusuf 3c

Ik vond het leuk om met mijn 4 vriendinnen: Suheyda,Hudanur,Selina en Helena aliyah lo.v.e. te dansen. Toen we weer in de klas waren en de koningsspelen zouden doen hoorden we veel complimenten,het was echt en SUPERVRIJDAG..........
Kubra 7b

Haha supervrijdag was echt leuk en koningsspelen was ook superleuk
en we hebben een t-shirt gekregen maar alvast gefeliciteerd prins willem Alexander
en prinses Maxima nou eigenlijk koning Willem Alexander en koningin Maxima
maar de drie prinsesjes Amalia Alexia en Ariane
ook gefeliciteerd nieuwe prinsessen
Hagr 7a

wat was het leukkkkkkkkk
baderddine 6b

Haha
Regstan 5c

Ik ging optreden. Ik deed mee met de holland shake en ik ging zingen en dansen.
Ik wa zooooooooooooooooooooo zenuwachtig , maar nu is alles voorbij
en ik ben heel trots op mezelf.
seymanur 7c

Waszz zooo leuk !!!! Maar de dag ging verrot snel !!
Francess 7c

Hallo allemaal ik vondt het echt heel erg leuk maar mijn klas is altijd de beste
van alle groepen mijn klas is de bom ik vond het heel erg leuk.
Irem uit groep 7d

Onzee is morgen zoo spannend . En morgen is het vrijdag laaste schooldag voor demeivakantie spanend !! :)
Francess 7c

coooolll!!!!!!!!!!Wij hebben vrijdag!!!!!!!!
suheyda 7b

Wij zijn vrijdag aan de beurt ik ben heel erg spannend , omdat ik ga optreden.
Ik denk dat het super leuk gaat worden.
ZENUWACHTIG !!!!!!!!!!
seymanur 7c

ZIET ER HEEL GEZELLIG UIT !!!
MEESTER TON

WAIJ WORDEN DE ECHTE PLAYERS VAN SUPERVRIJDAG WAIJ WORDEN INSAALAH DE BESTE
RAEDTJE 7B

De groepen 3 mochten als allereerste op woensdagochtend 24 april een oranjefeest gaan vieren in het WERELDTHEATER! Een prachtig aangekleed verhaal over de Katten van de Koning, de KoningsKroon, een brief aan de koning door Safae, rijmen en dansen op de muziek van Bewegen is Gezond, de koningin is opgestaan door Muhammed, Mirac, Faziela en Hawin, Elfjes door Mukunzie en Ferhat en een heel Orkest van de Koning! Dansen met z'n allen met dansjuf Tamara
en meezingen met ons eigen Kroningslied; Willem wordt....Koning!

Zitten of staan bij het Wilhelmus? De groepen 4 dansen erbij in het WERELDTHEATER!
Koninklijke toneelstukken met de hele Oranje familie, minister president Mark Rutte en de NOS erbij, een mooi Koningsgedicht door Yousef, even Oranje-Kwissen tussendoor, een kleurrijke Oranje Modeshow, de Balada dansen, nog meer gedichten,mooie Oranje-rijmen en zingen en dansen met 'Nederland Heeft iets te Vieren'
De groepen 4 vierden op woensdagochtend 24 april al feest!

De groepen 8 vierden op 25 april 's morgens vroeg hun Oranjespel in het Wereldtheater! Even losdansen met juf Tamara, een prachtig Staatsbezoek, Esther helemaal solo met het nummer 'No One' Dynamite-Dans met breakdancers, Lay Low van de Fresh Kid, Bollywooddans en een Oranje-kwis!

De groepen 2 kwamen prachtig versierd naar het Wereldtheater in de ochtend van 25 april.
Staan en zitten bij het Wilhelmus, Balada dansen met juf Tamara, mooie konings-versjes en rijmpjes, een lied voor willem alexander, dansen met Bewegen is Gezond, samen hoge oranjetorens bouwen, en een mooi liedje over de koningskroon!
Middags 25 april kwamen alle kleuters van de groepen 1 Oranje vieren in het Wereldtheater!
Dansen met juf Tamara, de Mooiste kroon verkiezing, een versje van Koning Lariloff, Twee emmertjes water halen, een rood, wit, blauwgedicht, Samen zingen met meester Theo en meester Rien, Koninklijke circusnummers en nog even Zuid-Amerikaans dansen: La Raspa!
De groepen 7 kwamen op 26 april 's ochtends al in de oranje Koningsspelen t-shirts binnen!
Yes R, L.O.V.E, prachtig toneel en het lied 'Hallo Wereld'One Direction Breakdance, De Holland Shake in een cd-shake-versie, Jembee en een knap gezongen Konings-kroningslied!
De groepen 6 gingen samen uit hun oranje-bol met het toneelstuk 'Weg is Weg' dans door groep 6a, het toneelstuk 'Betrapt' met veel dans, atleten, djembee, beatboxen, een gedicht van Camilla, Breakdancen en zelfgezongen 'Mainstreet' Feest in het Wereldtheater!
Als laatste mochten alle kinderen van de groepen 5 hun eigen Oranjefeest vieren in het WereldTheater! Het kinderrechtenlied, mooi toneel, dans met 'Addicted to you' een oranje poppentheater, een hele rij mooie moppenvertellers, mime, trommelen, Gangam Style Party en zelfs een klompendans....en daarna samen dansen met juf Tamara!
Met dank aan meester Theo en meester Rien, juf Tamara, Djazja voor al het licht en geluid, Abdelwahed 8b voor de video, het Oranje Comit�, leerkrachten, kinderen en alle ouders! In het WERELDNIEUWS is ook al video te zien van de Oranje Speeldagen in het WereldTheater!!
customisable counter