Verkeers-situatie gewijzigd!Direct na de voorjaarsvakantie is de rijrichting van de Brandtstraat gewijzigd; auto's kunnen nu vanaf de Scheepersstraat direct de Brandtstraat, de Kritzingerstraat en de Beyersstraat inrijden. In de Brandtstraat mag tussen de schoolgebouwen niet meer worden geparkeerd op de aangegeven tijden, maar wel even stoppen voor K+R....Kiss and Ride, of wel halen en brengen!  

 Om het ingaan en het uitgaan van de school veiliger voor de kinderen te maken is er met de ge-meente een experiment afgesproken voor een jaar: er komt een KISS + RIDE-zone in de Brandtstraat tussen de twee gebouwen. Dit betekent, dat een auto hier maar even mag stil staan om kinderen te brengen of te halen. Niet langer dan 15 minuten! Dus ouders, die ’s morgens naar de spelinloop gaan, WereldNieuws! gaan kijken of koffie willen drinken zullen toch echt ergens anders een parkeerplaats moeten zoeken!Ook voor deze nieuwe situatie geldt: onze kinderen hebben altijd voorrang. Zij mogen geen hinder hebben van de ouders/verzorgers die met de auto naar school komen. Geef elkaar de ruimte, heb geduld, wees behulpzaam én … houd je aan de regels. Dus alleen stil staan waar het mag!Kiss + Ride Bedankt :))
seymanur 8c

yes yes
eindelijk is de straat beter vindt ik en jullie ???
  Groet Anissa 6d

Nu is het leuk
we kunnen vrij spelen!
Shirien 6b
 


customisable counter
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.