Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoera, hoera ik heb mijn zwemdiploma!Leerlingen uit de groepen 5, 6 en 7 hadden de laatste kans dit schooljaar om nog het zwemdiploma te halen....samen met de bus naar het Zuiderpark-zwembad, onder water zwemmen, met kleren aan zwemmen, watertrappelen....en iedereen is geslaagd! Allemaal gefeliciteerd!

 
bij zwemmen gingen we zwemmen voor ons zwem diploma we moesten eerst onder de gat zwemmen en toen moeten we ruggob doen dat is op je rug zwemen. toen op je biuk zwemen en toen moeten we weer op je rug maar dan met je voet spetteren.
en dat moest je ook bij je buik doen. toen moeten we gaan zitten want de kinderen die voor hun c diploma gingen moeten toen gaan zwemmen.
en als laasten moesten we in het water springen en 40 sec. zwemmen.
en toen zij de juf stop maar en ze zij iedereen heeft het gehaald!!!
ik had mijn a diploma gehaald.
stevany 5/6
we gingen onder de touw en we moesten op ons rug naar boven komen.
wegingen ook door het gat en ook iedereen heeft het ge haald en ik heb de a diploma hehaal hahahah.
yassir 6c
De kinderen van groep5, groep6 en groep7 gingen vandaag zwemmen voor hun A, B, C en zwv 1. De meeste kinderen gingen voor hun A en B omdat ze in hun vrije tijd niet zwemmen. Ik heb m'n zwv 1 voor de 2de keer gehaald omdat ze geen zmv 2, zwv 3 doen. Nijaz heeft z'n B gehaald. Ook andere kinderen hebben hun A, B, C gehaald en hun 1ste zmv. Iedereen had het gehaald omdat we ons best deden er gingen er een paar fouten maar dat werdt weer verbeterd. Zmv 1 gingen met hun kleren 9m onderwater zwemmen, en de zwemdiploma C moesten ook met een winterjas en die moesten 5m. Ik ga ff de kinderen type die de B hebben gehaald:Mehmet, Nijaz, Cayan, Betulah, Furkan, Habib en nog veel meer. Ik ga nu de Zwemvaardigheid 1 type: Safak en nog uit een ander school.

Dit was ons verhaal L�t�r�
Safak en Nijaz groep 6b

ik ben beytulah en ik heb vorige week donderdag mijn zwemdiploma B gehaalt
beytulah 6a


Meer weten over zwemmen en zwemdiploma's?
Klik hier verder naar de website van Nationaal Platform Zwembaden