Op donderdag 25 juni en vrijdag 26 juni speelden alle leerlingen van de Theaterschool samen met het Kinderkoor van Onze Wereld de laatste voorstellingen voor de groepen 4 en 5 en na schooltijd extra voorstellingen voor familie, vrienden en genodigden. Theaterspeeldagen vol dans, acts, zang en vooral samen spelen in het Wereldtheater!  

we hadden theaterschool echt gedaan zelfs iedereen was trots ik ook kinderkoor en theaterschool gingen deze voorstelling maken nou, ik vond het een leuke voorstelling en ik zag mezelf en mn vriendinnen
yagmur 7d

Ik vond het heel erg leuk maar ik was een beetje zenuwachtig maar toen we al een beetje waren begonnen was ik niet meer zenuwachtig maar voor de rest ging alles goed FEYZANUR 6B

 

Op maandag 29 juni en op dinsdag 30 juni waren de laatste lessen voor alle leerlingen van de Theaterschool. Met een ijsje samen kijken naar de voorstellingen op video. Tot besluit kregen alle leerlingen een certificaat van de Theaterschool.  Met dank aan alle ouders,meesters, juffen en kinderen...een feestelijke afsluiting!

Lekker dansen, zingen, spelen en samen iets moois maken in het Wereldtheater? Volgend schooljaar kunnen er weer  kinderen auditie doen voor de Theaterschool of voor het Kinderkoor op Onze Wereld!

Reageren? Klik op de brievenbus en stuur je bericht!

customisable counter


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.