Steentjes metselen,modeshow,kufte,markten,Supervrijdag, veiling, soep en nog veel meer......bij elkaar.....6224,70 EURO!!!!!!!Met dank aan alle ouders, leerlingen en personeel is er 3 weken lang op Basisschool Onze Wereld actie gevoerd voor Azie...er werden steentjes verkocht en in diverse leerjaren waren markten, modeshows en nog veel meer....op Supervrijdag 25 februari werd de hele actie feestelijk afgesloten.
Samen hebben we 6224,79 EURO bijeen gebracht!

 

Onze Wereld werkte SAMEN voor Azi�

Bouwstenen werden verkocht om samen met de andere scholen van het schoolbe-stuur SCO Lucas een nieuwe school te bouwen op Sri Lanka. Per kind en leerkracht van de SCO Lucas is er � 3,00 nodig.
Onze Wereld doet mee voor � 3000,00!!!
Of het al een hele school is weten we nog niet, maar er komt veel geld binnen.
Kijk voor de tussenstand op de website van de SCO Lucas

De SCO Lucas gaat niet zelf scholen bouwen. Zij doen mee aan de actie van Z@ppelin, de kindertelevisiezender van de publieke omroepen.
Er kunnen al 13 scholen gebouwd worden!!!

Naast de grote actie samen met andere scholen wilde Onze Wereld ook geld inza-melen voor de drie getroffen familie van een meisje bij ons uit groep 3. Van haar zijn een tante en twee nichtjes omgekomen. De huizen zijn weggespoeld.
De vader van onze leerling krijgt � 1500,00 om zijn familie in Sri Lanka te helpen.

Ook wilden we als school graag wat geld geven aan de stichting Ekamuthu.
Deze stichting werkt al jaren in Sri Lanka.

Het Sri Lankaanse woord Ekamuthu betekent 'saamhorigheid', het hoofddoel van de stichting: de noden en zorgen samen met de bevolking oplossen. Daarbij speelt zelf werkzaamheid een belangrijke rol. De stichting zorgt voor de financi�le middelen en de dorpelingen gebruiken deze middelen ten behoeve van het welzijn van iedereen.

Direct nadat de tsunami had plaatsgevonden op die onvergetelijke tweede kerstdag is de stichting in actie gekomen. Op de website van Ekamuthu is heel duidelijk te zien hoe direct de hulp van de stichting is. Wij weten, dat de medewerkers van de stichting Ekamuthu erg veel kunnen betekenen met het geld dat door onze kinderen bijeen is gebracht. We maken een bedrag van � 1724,79 over!


Als we alle bedragen bij elkaar tellen, dan zien we dat er veel geld, heel veel geld is ingezameld. Ontroerend veel!
� 6224,79
Samen hebben we heel veel mooie momenten beleefd en daarmee veel geld bijeen-gebracht voor de Actie Azi�. Het is meer dan waar iedereen van durfde te dromen!!!

Heel veel dank aan alle gulle gevers!
Onze Wereld maak je zelf� maar ook samen
klik hier verder naar de speciale Z@ppelin-website!
Bouw samen met Z@ppelin scholen in Azi�

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.