Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een dagje aan het strand.....Maar liefst 6 studenten speelden deze week samen een zonnige voorstelling voor de groepen 4. Een voorstelling over een dagje naar het strand; wat je daar allemaal kunt doen, wat je vooral niet moet doen en dat je moet oppassen voor de zee....Ilayda, Jurvany, Busra en Amal uit de groepen 4 schreven er een verslag over.

 


ik vondt grapig toen die meisje ruzie geen maaken en toen die meisje geen zinken en toen juf suzan ijsje geen halen toen die mevroew met haar hand geen wijzen en toen die mevrouv geen botsen en toen hun geen dansen toen ze kleren geen kopen toen die twee vrouwen geen zone en toen geen die meisje verdrinken toen juf suzan kasteel geen maken en die andere geen ook kasteel maken toen die meisje haar moeder kwijt was toen die meisje in de speeltuin geen spelen toen die meisje geld geen vragen toen juf vrouw suzan geen zwemmen en de andere meisje geen ook zwemmen en toen hun geen verkleden toen die meisje die twee dammes geen zoeken toen die meisje drinken geen halen toen die meisje die bel
jurvany 4cik vont het leuk toen het meisje ijsje ging kopen en toen de mevrou ging botsen en en toen en toen zwem kleren ging kopen en de kind ging verdrinken de meisje was zen moeder kwijt was en het meisje was op de zee maar ze was bij park de meisje geld wal vraagen de meisje die 2 mevrouen zoeken toen de meisje drinken ging.
Busra G 4c

Hallo! Ik ben gisteren met mijn groep naar een voorstelling gegaan. De stagiaire juffen hebben het voor ons gedaan. Het ging over een meisje die haar moeder kwijt was. En een mevrouw zag haar, ze wilde haar helpen. Na de voorstelling gingen we iets maken en we kregen een ijsje.
Amal 4a

ik font die meisje toen ze kwyt was en die moeder gin de sleper kapot make en ze gine ijs koope en ze gine zweme die meisje gin fedrenke en ze gine klere koope en ze gine same spele met de zant en ze gine danse en ze gine met oms knutsle en we gine vis make en we gine ijs eete we gine een wort make onzewerelt
ilayda 4cDankjewel juffen voor de voorstelling!
Video erbij bekijken? Klik hier door het WereldNieuws!