Meedoen met de Daily Mile!

 

 

 

 

Woensdagmiddag 12 september 2018 deden leerlingen uit de groepen 7 van Basisschool Onze Wereld mee met de start van de Daily Mile. Wat is dat nou? Het doel van The Daily Mile is heel simpel: blije en fittere kinderen door 15 minuten per dag (hard)lopen op school! The Daily Mile werkt voor leerlingen, leerkrachten en scholen. Het ondersteunt het recht van kinderen op een gelukkige en gezonde jeugd. Lees er alles over op de Daily Mile Website!

Geweldig om te zien hoe enthousiast onze kids zijn! Heel sportief en wat mij betreft gooien we er vanaf morgen een daily mile in voor de hele school!
Juf Hayat, groep 7C

de daily mile was super leuk   hanane 7d
Ja ik vond het ook heel leuk en ook heel sportief  Myrjem 7c
 

 

Rennen samen met Erben Wennemars, meervoudig wereldkampioen schaatsen en ambassadeur  van The Daily Mile. De tocht ging over het Binnenhof, Wagenstraat, Spui, langs het Atrium om weer terug te rennen naar het Muzenplein waar voor alle leerlingen een gezonde lunch klaar stond. Beetje regen onderweg en veel camera's, de eerste echte Daily Mile is gelopen!
Met de bus gingen we weer terug naar Basisschool Onze Wereld.

 

 
 
Zelf ook nog wat typen? Dat kan hier! Berichten worden geplaatst op deze webpagina.
                                       
Bericht
Naam en groep
Berichten zonder afzender worden niet geplaatst dus vermeld wel je naam en groep!
   Je eigen IP computer-internet-adres wordt automatisch mee verzonden.     

 

TERUG

 

 

customisable counter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.