Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze Wereld Sportdagen 2009Twee dagen lang werd er flink gesport op het grote grasveld achter Buurthuis de Loods. Dinsdag 1 september alle groepen 5 en 6 en woensdag 2 september waren de groepen 7 en 8 aan de beurt. Kijk verder voor alle foto's en steeds meer verhalen!
De sportdag voor de groepen 1,2 3 en 4 is helaas door het slechte weer afgelast;
in het voorjaar komt hiervoor een nieuwe sportdag!

 


ONZE WERELD SPORTDAGEN GROEPEN 5 EN 6


Sportdag was echt leuk vooral de springkussen was het leukste vond ik.
En een groep van onze klas had gewonnen
P.S het was echt super leuk vond ik.
Denis 6c

Hallo op de sportdag heb ik spelletjes gespeelt.
Ik vond het touwtrekken het leukst want zommege kinderen bleven hangen aan de touw en dat vas leuk.
Ook vond ik met de wereldbal leuk.
Paulo 6d

sportdag
ik ging met groep 5 en 6 naar het grasveld en we gingen daar spelletjes spelen het was heel erg leuk
en we deden heel veel leuke spelletjes en het leukst vond ik bijna alles.
neira groep 6c

Eergiste was het sportdag dus op 2 September . We hadden heel veel geluk. Net toen we binnen kwamen begon het wind te bliezen,maar helaas hebben wij niet gewonnen, maar tog, het gaat tog niet alleen om winnen het gaat om de gezelligheid .
Dit is de leukste dag in me leven.
Merve Aslan 6c

Sport dag was heel leuk en ook wel spanend met die spelletjes ienereen heeft ieds gedaan er waren heele leuke spelletjes. Daar waren ook meesters en juffen.elk kind mocht kiezen.Maar je moet een sok of een hemt of een onder broek.
Emirkan 5A

sporten was egtet lauk was
groetjes van rabia groep 5c

SPORT DAG
hallo ik ben alisha.
allen groepen haden sport dag en er waren prijzen ook maar we moesten niet zomaar een spel kiezen want je moest eerst naar de was lijn want daar waren soken onderbroeken en binenhempjes en daar op de soken onderbroeken en binenhempjes stonden nummers en voorbilt nummer 8 was heel leukste en nummer 27 ook en je moest bij nummer 35 tuotjespringen en vil de heelen tijd en toen moesten we zitten en naar meester slopendan luisteren maar hij zalden een lietje zeten maar ze vonden de liet niet leuk en ze zijden dan boe boe boe maar toen mocht er geen liet gezet woorden en toch haden ze een lietje want ze waalden jeser het lietje van jeser en nog veel meer
dag meesters of juffen
dag Alisha groep 5Dwij gine naar.........sportdag en het was een leuke dag.alle eerste hadden we de meester geluisterd en toen hadden we van meester en kaart gekregen en toen mochten we van meester spelen eerst moesten we onderbroek pakken of wat anders en bevoorbeeld pak je en hemd en daar stond nummer 14 moest je naar de spel gaan.
aysenur groep 6a

Sport dag is heel leuk eten spelen drinken en ik gewoon madalya en klaar.
simge 5c

mijn verhaal gaat over sportdag

Het was een leuke dag met gezelige kinderen en hartstikke leuke spelletjes met juffen maar er was een spel waar mijn tiem het beste in was.
Wij hadden 101 punten gehaalt.
maar jammer niemand kon alle spelletjes doen hetn waren er veel te veel 35 spelletjes veel tog of niet het was voor mij de eerste sportdag op onze wereld maar het was erg leuk maar het was ook een mooie weer en iedereen liep door elkaar het grappigste was als je naar een spel moest toen moest je een sok,hemd,onderbroek of een klein doekje als er niks was moest je wachten. En zo is dat de hele ochtend gegaan
groetjes Rwan fawzy groep:6a


hoi,
ik von soportdag heel leuk. maar heelaas heb ik niet gewonen
is niet erg we kunnen wel een andere keer winnen. maar ik von het wel knap dat za gewonen hebben.
ik ben blij dat Tarik,Hamza,Hasret,Mehtap,Melissa gewonnen hebben gevelisieteerd.
daggggggggggggggg
lievs vildan 6c juf nancy

sportdag
ik ging op sportdag op de spring kussen springen en limonaden drinken en ik ging ook spons spelen en wedstrijd doen en ik vond het heel gezelig en spannend en leuk
DAG
DOOR AYSUN 5D


Hoi dit is Dominyka.
Ik had een geweldige dag. Toen ik naar school ging fietsen moesten we in sportkleren naar de sportfeld lopen. Het was egt leuk. We gingen springen op een sprinkusen. En met een lepel lopen. En aan het einde was ik egt blij wie er gewonen heeft. Ik was helemaal niet boos want een andere keer win ik mischien.
lievs Dominyka 6C

hallo ik vond het leuk om in de hindernisbaan het was een wetstrijt, tusen mijn groepje ik was in het groepje met Kardelen Assia Derya Ali can Achmet.En ik vond het aler leukst numer 20 bij juf Ferhan en ik zat met Smahane en Meray Samya Yaren Yani en Yuri.
Ouahiba Ghizlane 6d
hetwas heel leuk en we ging heel leuk spelen je moest eenhemt of een sok paken en toen konje eenspeltje uikiezenen we ging drinkenen de drink was ook leker en we ging nog eetenwe ging iets van 17 speltje speelen en we gingen reezen we gingen met fiets banden gooien en we gingen op de springkusen
juf rovina 5c


de spordag was leuk ik von de wereld bol leukst
en imand van ons groep heeft gewonen
can 6c

vaandaag op 1 september hadden we sportdag we hadden erg veel lol en er waren hele leuke spelletjes en er waren ook heel veel spelletjes zoals springkussen , trefbal en nog veel meer iedereen was verdeelt in groepjes en er was 1 groep leider . toen iedereen op het veld was en zat begon meester te praten en toen zijde hij dat alle groepleiders een kledingstuk moesten pakken vanwaar van de waslijn ooojjjjjjaaaa er was ook nog een waslijn met heel veel kleren aan hangen daar mochten we een kledingstuk uitzoeken geen normaale maar met een nummertje erop en een korte zinnetje warop stond hoe je het spelletje speelt daardoor kon je zien of dat spelletje wel leuk was of niet !!!!
GROETJES : BERSU GROEP : 5C

naar de sportdag
ik ga naar de springen en toe gin ik naar de springtouw
en je moet een toore maken op je hoofd gaan maken
en je moet en tueshuurt paken naar de touw.
sharolin groep 6c

Op 1 september had ik sportdag.We hadden vandaag heel veel lol.Iedereen in mijn klas zat in kleine groepjes.Ik was de groepsleidster van mijn groep.In mijn groep zaten Severrina, Simge, jyhan, Egemen, Nadir en ik Noorie.Er waren heel veel leuke spelletjes en wij hadden de eerste prijs gewonnen.
GGRRRROOEEETTTJJEEESSS NOORIE groep 5c

Op 1 september was het sportdag . We hadden helaas niet gewonnen maar het geeft niet volgend jaar lukt het me mischien wel maar ik wil wel iets tegen de winaars zeggen Van Harte Gefeliciteert met je medalje . We hebben allemaal eigelijk gewonnen maar hun het meest. Het is wel jammer voor de groepen 1,2,3,4 hun hebben helemaal geen sportdag gehad . moeten ze weer 1 jaar wachten :( ik wil nog iets vertellen wat er allemaal was er waren springkussens en veel meer .

Onze wereld is leuk. Nooit is onze wereld saai . Ze zijn allemaal blij.
Eerlijk zijn.Wij spelen samen En leren samen. Regels onthouden.
Egels moet je niet pijn doen.Lelijke woorden moet je niet zeggen.
Doen wat je zelf wil doen .
Merve Aslan 6c

we gingen naar sportdag op dinsdag 1 september en het was heel leuk. we gingen op de springkussen en nog veel meer!!!! we zaten in de groep van ahmet,ali can,ouahiba en assia. we hadden heel veel plezier. helaas haden we geen medaile gewonen. :S maar toch had de andere groep het goed gedaan!
de leukste spel was nummer 8 de springkussen.
(klap)(klap)(klap)(klap)(klap)
Derya En Kardelen 6D
Hallo allemaal.
We hadden sportdag het was super leuk.We hebben heelveel speletjes gedaan!!! En ik heb gewonnen en dit is mijn 2de medaly ik ben zo blij.Maar als ik niet had gewonnen dan was ik echt verdrietig en ik snap als je niet win is het verveelend.Maar als ik niet hadgewonnen was ik niet verdrietig want het is oneerlijk als ik steeds win.
Doeiiiiiiii allemaal
Groeten door Hasret6c

sportdag!!
Wij gingen naar het springkussen het was leuk.En je kreeg brief daar stond nummers op.
Met dat kon je naar sport spelletjes.en het was heel leuk.
je kreeg gratis drinken van het meesters.

spord dag was leuk en goet aleleukste vinek numertje 8 vin ik leuk
want dad is helemaal leuk
umut 5Bhallo.

ik was dinsdag 1 september naar sportdag gegaan en we gingen spelletjes doen met eyup,ik,sila,baran,safier en met atanas het was heel leuk we hadden niet gewonnen maar tog hadden we veel lol en we gingen met ze allen veeeeeeel lachen het was heel leuk en nummertje 8 met die grote luchtkussen was erg leuk gelukkig ging het niet regenen en heel erg leuk dat de kinderen die iets gewonnen hebben. maar niet allemaal maar wel leuk voor de kinderen die het wel hebben :D

en nog veel meer kansen hoor :):)
buse alper 6d
hallo allemaal
in dinsdag 1 september was er sportdag.
we gingen eerst uit klas natuurlijk en toen gingen we naar de sportveld.
er waren heleboel dingen zoals:springkussen,skippybal enzovoort.
we moesten eerst zitten meester ging vertellen wat we moesten doen.
er was zo`n waslijn en er op zaten onderbroeken en hemden en sokken.
en toen meester klaar was met uitleggen moesten we een sok een hemd of een onderbroek pakken het maakte niet uit. op de hemd onderbroek of sok staatte een opdracht en een nummer van een spel bijvoorbeeld nummertje 8 dan moest je op dat sok hemd of onderbroek lezen wat nummertje 8 was en dan ging je er heen en dan moest je dat spel gaan doen met je groepje het was allemaal heel leuk je moest natuurlijk met je groepje naar de spel we hebben veel gespeelt en lol gemaakt bij de sportdag natuurlijk aan het eind kregen 2 groepjes een medalije maar wij hebben helaas verloren maar het maakt niet uit maar gefeliciteerd voor de kinderen die het gewonnen hebben en nog bedankt voor juffen en meesters die de spellen bedacht en neer gezet hebben

komende jaren heb je weer kans
groetjes Sila 6d


ONZE WERELD SPORTDAGEN GROEPEN 7 EN 8Sportdag 2009!!

De kinderen hebben dit jaar gelukkig wel een sportdag gekregen. Helaas hebben de kinderen van groep 1 tot en met 4 geen sportdag gekregen door de regen. Jammer jammer!! Maar nu de inhoud van de sportdag: De groepen 5 en 6 hadden de zelfde spelletjes als de groepen 7 en 8 alleen stond er iemand anders bij het spel. Meester Sven en meester Slobodan gaven aan het begin even een uitleg hoe het moest het was namelijk niet het zelfde asl de afgelopen jaren. De afgelopen jaren kreeg je van je juffrouw of meester een kaart en dan ging je met je groepje naar een spel ( als die niet bezet was ). Maar dit jaar moest je bij juf Eline + Ellie iets pakken van de waslijn. Als je bijvoorbeeld een sok pakte en er stond 11. Skippybalrace dan moest je naar die sepl met die sok en dan gaf je het aan die juf of mees en dan kon je spelen.(dit jaar was juf Fari�l bij skippybalrace)je kon intussen iets eten of drinken. Iets voor twaalf maakte meester Sven en Slobodan de winnaars duidelijk. Van groep 7 waren het een paar kinderen van meester Paul de klas, en van Groep 8 waren het een paar kinderen van Juf �znur de klas. Dus juf en meeser wees trots op uw klas u kunt blij zijn!!

Gedicht:

Sport soprt en nog eens sport
Ik word daar zo moe van
Maar toch zeg iedereen dat ik het wel kan
Ok� je word er fit van!
Vind jij het ook niet leuk dan?
Asma Groep 8B!!!


Op 2 september was het sportdag.
Ik vond het heel leuk!!!
ik heb geen ruzie gehad met mijn team.
We waren heel sportief en we hebben heel veel spelletjes gedaan.
Het regende wel maar toch was het gezellig.
Ik vond het niet zo leuk voor de kleuters want hun hadden geen sportdag,maar ze gingen in plaats daarvan gymen.
Maar voor mij was het een supersportdag!
doeii!
Hilal 7b

We gingen sporten op de sportdag.
Het was superleuk!!!!!!!!!! Onze Groepje was heel erg sportief ik denk de sportiefste.
We waren heel erg lief voor elkaar.De Spelletjes waren superleuk!!!!!!
ik vond dit de beste sportdag ooit.
Serife Gok 8Dop woensdag 2 september was er sportdag voor de groepen 7&8 het was heel erg leuk we hadden touwtje springen en springkussen voetbal en zo -voor dit was bedoeld OM TE LEREN SAMEN SPELEN de beste groep kreeg een mandaile MEESTER PAUL MOEST ZIJN OGEN DICHT DOEN en moeste een kaartje kiezen toen werden er de uitslagen gezecht en moest iedereen naar school en er werd de klas 7A & 8C
EINDE
Ajda 7B

Sportdag helemaal Supper!!!
We gingen 2september naar de sportdag.het was heel gezelig.we gingen naar naar De springkussen. en toen gingen we steeds pauze nemen toen kregen we wicky.onze meester heet tim en hij deed ook mee hij deed het spel skipibal.en toen had meester sven mijn koek opgegeten en kietelde mij dood toen had ik geen koekje meer. en het ging ook hart regenen toen had ik en mijn groep nog een drinken gekregen.je kon medailles winnen er waren 34speletjes en ik en me groep haden er 32gedaan nog 2speletjes dan haden we gewonnen.toen moeste we naar binnen omdaar te eten en omdat het hart gerende.toen moeste we pinaltie neme had youssef en taoufik de groep hoogste score.en het spel matten met pionen moest je een toren maken en voor De rest was het leuk en supper.
taoufik & youssef 7c

Sportdag,
Was een heel leuk sportdag, maar jammer hebben we verloren maar het gaat niet over verliezen of winnen het gaat om samen te spelen en sportief voor elkaar te zijn!
Iman 8d

sportdag was erg leuk.Ons groep heeft medaille gewonnen.
furkan 8b

Woensdag op 2 september hadden groepen 7 en 8 sportdag.ik zat in de groep van safak,best,robert,enes,meve en ik. ik vond touwtje springen het leukste van halemaal.maar ik vond hoog houden niet zo leuk.wij hadden een beetje pech want het ging regenen.toen moesten wij naar binnen maar uiteindelijk ging het stoppen.maar het was toch leuk.helaas heeft mij groepje niet gewonen.ik vond het wel een leuke dag.
x-x-x-x-x-x-x-x-x-x sabita singh 8c juf maschjasportdag op school

het was sportdag op school.
ik was heel nieuwsgierig toen we daar aankwamen.
de weer was heel slecht.
het was koud en het ging regenen. Ik zat met kinderen die heel goed waren. We speelden we renden zo snel mogelijk om te winnen. Ik heb bijna elke jaar gewonnen. Ik zat hier al vanaf groep 4. In groep 4 had ik gewonnen en in groep 5 was het niet doorgegaan. In groep 6 is het in groep 7 doorgegaan en heb ik weer gewonnen. ik hoop dat ik in groep 8 ook ga winnen en een weer iets anders krijg dat veel groter is.

groettjess xxxjes
kaoutar 7d


De sportdag was leuk maar hetwas ook jammer dat het ging regen daardoor moesten we naar de loods voor maar paar minuten daarna was de regen opgehouden en toen konden we weer verder met spelen in Arjun's groepje zat :Prinsilio,Battal,Umit,Sabria,Chaimae en in Mehmet's groepje zaten: Mhammed,Sevany,Siham,Furkan,en anouska Arjun vond de springkussens leuk,en Mehmet vond kogelstoten het leukst En Arjun vond de banden op een pionnetje gooien niet leuk,en Mehmet vond springtouwen niet leuk.
Dit was onze verhaal
Arjun (8C) Mehmet (8B)Met dank aan alle sportieve meesters en juffen met hulp van de sport-ouders!

De sportdag voor de groepen 1,2 3 en 4 is helaas door het slechte weer afgelast;
in het voorjaar komt hiervoor een nieuwe sportdag!