Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een middag met de ouders bij de groepen 6Afgelopen donderdag 8 oktober een bijzonder drukke informatie en crea-middag met heel veel ouders bij de groepen 6. Na alle informatie over school en de KINDERBOEKENWEEK samen aan de slag; een heerlijke schaal vol fruit stond klaar; deze keer niet om op te eten maar om samen na te schilderen!

 Er waren veel ouders gekomen bij de kijkles. Mijn ouders helaas niet,maar het was een gezellige dag.Juf dilek kwam 4 kinderen op halen om schorten te maken en ze koos mij Chandni Eyup en Yani.We mochten schorten maken en we kleurden ze in met krijtpoeder,want dat ging lekker snel.We moesten ook fruit kleuren uitknippen en op onze schort plakken.We moesten ook brood in kleuren en daar na die brood op onze schort plakken,maar niet alleen ik Chandni Eyup en Yani gingen schorten maken meester Martijn had ook een paar kinderen uit andere groepen.
Andjeli Harpal groep:6dHoi mijn verhaal gaat over kijkles van groepen 6.
Er kwamen heel veel ouders we hadden het over kinderboekenweek. We hadden het over het stille leven van de fruitschaal ook moesten we het tekenen en schilderen als u het wilt zien kom dan naar de groepen 6
Dominyka 6c


wij gingen schetsen op een blat met de ouders toen gingen we verfen.
we moesten fruit na tekenen. en het was nog leuker want wij gingen ook een beschuitje eten want ouahiba hat een broertje gekregen en bij de begin van de trap kregen ouders thee kofie en zoete andere dingen.en ik vond het leuk bij het schetsen.
en dit was mijn verhaal.
yaren groep 6d
Meer weten over de KINDERBOEKENWEEK? Klik hier verder!
Kinderboekenmarkt Den Haag
kinderboekenweek.nl
Kinderboekenweek programma
KINDERBOEKENplein
Kinderboekenmuseum
thema kinderboekenweek