Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rondleiding door de Tweede KamerAfgelopen donderdag 22 mei ging een delegatie leerlingen uit de groepen 8 een bezoek brengen aan de Tweede Kamer. Ze kregen daar veel informatie en een rondleiding door Wim van der Camp, die al eerder op bezoek was op Onze Wereld. Kartal, Sharon, Youssra en Shayma vertellen er meer over.

 


hey ik ben kartal en ik ben op 22-05-08 dat is dus 22 mei 2008 naar tweede kamer gegaan ik ging daar als enigste van groep 8c/b/a met groep 8s naar tweede kamer we gingen daar naar de tweede kamer (vergadering) ik zag daar geert wilders / president balkenende / jan marijnse en wouter bos voor de rest kende ik niemand meer in ieder geval was het leuk meneer van de camp ging ons rondleiden die vorige 3 maanden bij onze wereld op bezoek kwam!
kartal groep8B22 Mei gingen we naar de tweede kamer bij de stad met tram 6 bij spui toen we daar eindelijk aankwamen gingen we naar binnen we waren niet de enigste die daar waren we moesten allemaal 5 voor 5 naar binnen en je moest je sleutels , telefoons,enzoo allemaal in een bakje doen en daarna moesten we nogh onder zoo een apparaat en als dat piepte betekende het dat je iets bij je had dus dan kwamen de beveiligingen met een ander klein apparaatje om te kijken wat je bij je had toen we eindelijk na lang wachten onze begeleidster zagen konden we beginnen we gingen naar binnen en toen de roltrap op van daar gingen we de tweede kamer binnen waar we als volgt Minister Balkenende en Geert Wilders enzo zagen het ging over het debat van vorige jaar wat goed was gegaan en wat fout was gegaan dus later gingen we weg en kregen we een rondleiding en zagen we allemaal beelden van lang geleden enzo later gingen we naar de Harry Potterkamer waar we allemaal oude boeken zagen van wel meer dan 100jaar(of zelfs meer) geleden zagen en legde allemaal dingen uit over die boeken en daarna waren we klaar gingen we weer verder naar een kamer waar we op wimvandecamp moesten wachten en kreeg iedereen drinken en daarna kwam hij en iedereen gaf hem een hand en daarna gingen we praten over zijn werk en van alles en nog watt en het was heel erg gezeliig en daarna was het afgelopen en moesten weer trug naar SCHOOL!!
sharon&youssra 8s
Haai iedereen!!
groep 8s (en mij) gingen naar het tweede kamer.......en weet je??
we hebben geert wilders gesien en balkenende en nog een paar andere ministers..
het was super leuk!!!
ik hoop dat jullie allemaal een keer in groep 8 zullen gaan!
Bye Bye Bye
Shayma groep 8s