Kerstvoorstellingen in het Wereldtheater

 

 

Kerstvoorstellingen vol engeltjes in het Wereldtheater; op 18, 19 en 20 december 2017 kwamen alle leerjaren op bezoek in het Wereldtheater. Samen zingen met meester Rien en meester Theo, voor elkaar gedichten voorlezen, toneel, zingen en dansen met de hele klas. Elk leerjaar kreeg ook een klein kerstconcert door leerlingen van Onze Wereld die muziekles krijgen bij het Muziekcentrum 1001 Nachten. Applaus voor alle klassen, muzikanten en voor alle engeltjes! Kijk hieronder naar veel foto's van de voorstellingen....

 

Ik ben die jongen met die blauwe viool
Hamza 6b

ik heb een piano ook van muziekcentrum 1001 nachten
 ishak   6b

 

 

Het Muziekcentrum 1001 Nachten gaf bij alle kerstvoorstellingen met docenten en leerlingen een kerstconcert. Alle leerlingen, juffen en meesters van Onze Wereld hebben folders meegekregen en kadobonnen voor proeflessen; gratis muzieklessen en gratis je eigen muziekinstrument naar keuze. Met dank aan alle docenten en leerlingen van Het Muziekcentrum 1001 Nachten!   

 
 
Zelf ook nog wat typen? Dat kan hier! Berichten worden geplaatst op deze webpagina.
                                       
Bericht
Naam en groep
Berichten zonder afzender worden niet geplaatst dus vermeld wel je naam en groep!
   Je eigen IP computer-internet-adres wordt automatisch mee verzonden.     

 

TERUG

 

 

customisable counter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.