Samen 125 jaar in het onderwijs5 X 25=125 jaar in het onderwijs! De vijf jubilarissen op
Basisschool Onze Wereld vierden feest; samen met alle leerlingen en meesters
en juffen en heeel veel muziek en dans in het Openluchttheater Zuiderpark!
Waar zat jij?

 
Juf Annemiek, meester Victor, meester John, Juf Ellie en meester Harry mochten eerst lekker lunchen
in de Brasserie in het Zuiderpark...daar zagen ze alle kinderen voorbij komen lopen...
naar het openluchttheater! Tussen de bomen kon je de muziek al horen...

VIDEO Feest voor de jubilarissen
MET DANK AAN:
alle juffen en meesters van Onze Wereld, alle BHV-ers, de ouders, Turkse muzikanten en dansgroep uit de groepen 8, alle Djembee- en Afrikaanse Trommelcursisten, kinderkoor Dipasaro, de stichting Haags Licht, De Haagse Tenoren Johan Lorbach, Murat Ersoy en Berry Damrie, De AlsJeMaarGelukkig Band o.l.v. Ger van Dijk, dansschool Ghoenghroe ki Pikar, de politie-bikers en de wijkagent Transvaal, vrijwilligers Openluchttheater Zuiderpark, aaaaalllllle kinderen van Basisschool Onze Wereld en......de zon!


Meester Harry, meester John, Juf Annemiek, juf Ellie en meester Victor wilden iedereen nog bedanken voor het feest op 12 mei...vandaag kwamen er heeeeel veeel ijsjes naar de klassen...
na het feest nog een ijsje toe voor iedereen!
hoi ik ben naoual en ik heb gewonen met sportdag en het feest was ontzettent leuk en vooral de spelletjes en leuk meester Gijsbert en meester Reno dat jullie iets llaten horen hebbben want de hele school missen jullie maar ik moet weer gaan toedeloe groetjes naoual uit 6b in juf Davina ze klas doei


ilias 3b op het feest toen was ook mijn oopa die dood is was toen jaarig.
dad was een mooooooooooj feest!


Hallo iedereen van Onze Wereld,

Het is lang geleden dat we wat van ons hebben laten horen maar elke week kijken we met weemoed en plezier naar de site met alle foto's en filmpjes.
Het doet ons goed te zien dat alles en iedereen het goed maakt en de kinderen te zien stralen.
Alle jubilarissen; Harry,Victor,Ellie,Annemiek en John van harte gefeliciteerd namens de oude-gympikken en dat er nog maar vele mooie jaren mogen volgen.
Het was te zien dat het een fantastische (onze) werelddag is geweest!

Met sportieve groeten, Meester Gijsbert en Meester Reno


Hallo allemaal,

Hier weer eens bericht van juf Wendy. Ik heb met open mond de foto's van het feest van de jubilarissen bewonderd. Wat een prachtig gezicht, al die witte shirtjes bij elkaar. Daar had ik graag bij willen zijn. Ik hoop dat iedereen, maar vooral de jubilarissen, een SUPER-dag gehad hebben. Ik zie er naar uit jullie allemaal weer te zien (op het teamfeest), tot snel.... Juf wendy.


Theo, het was weer ontzettend leuk georganiseerd, we hebben met ze allen goed ons best gedaan. Toppie en nogmaals bedankt voor de leuke dag en mooie foto's.

Groetjes meester Aglad en groep 7c


Aan de liefste meesters en juffen.
de feest van vrijdag was wel leuk hoor van vrijdag.
en wat een mooie optredens zeg.

door akash uit groep 5a


Aan de liefste meester/juffrouws van de beste school van de wereld.
10 a 11 jaar geleden zat ik in groep 8a bij meester Wim, ik kan het me als gisteren nog herinneren. ZOOO 10 jaar, voel me nu echt oud :( Het waren de leukste jaren van me leven. Ik zal jullie nooit vergeten.
Ik wil de meesters en de juffen die al 25 jaar, met dezelfde enthousiasme, liefde en de warmte, nog vrolijk verder gaan. Ik ben ook benieuwd of meester Leo en meester Leon nog les geven. Niet verder vertellen maar ik was vroeger stiekem verliefd op meester Leon :),, mijn schatje. OOOO meester Leoooo wat heb ik gelachen om hem. De tofste meester van de helelelee wereld. Ik hoop dat ze me nog herinneren. heeeeeeeel veel groetjes aan iedereen.
Speciaal aan: meester Leo, Leon, Rinus, Wim, Hans, en de meester die op David Hasselhof van baywatch lijkt, (misschien weet hij het nog :), muziek meester hmmm ooja meester Pieter, en de coolste gymleraar meester Gijsbert, meester John en de liefste directeur meester Ton Hendriks, Juf Monic (mooiste juf), juf Mieke, juf Indra.
Ik hoop dat jullie nog allemaal op Onze Wereld zitten.
Heel veel kusjes en groetjes
Emel Yilmazheeey ik vond het supeeeeeeeerrrr dit was egt leuk en ik vind dit ookde aller leukste school van de hele wereld esma 7


Goh, wat heb ik afgelopen vrijdag genoten van het grote feest. De opening vond ik het mooiste, want de Logical Song van Supertramp is echt mijn favoriete nummer. En daarmee werd geopend! Nooit verwacht.
En het slaan op de trommels bij "We will, we will rock you" van Queen vond ik het leukste.
Bedankt allemaal! Alles zat er in: zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder!
groeten van meester John


heeeyy. vond iedereeen het leuk in het openluchttheater Zuiderpark?
en gefeliciteerd voor de 25 jarige juffen en meesters!! door safia uit groep 8b


Beste meester Theo!

Wat leuk dat we meteen op de site kunnen zien wat een mooi feest het gister was! Ben benieuwd naar de videopost.

groetjes juf Ellen


heey meester leuk georganiseert hoor het was erg leuk vooral die turkse dans egt leuk moet u altijd el doen hoor oke doeggg dor ebru 8a

Er zijn nog veeeeeeel meer foto's op school te zien
en video in het komende WERELDNIEUWS!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.