Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waterraketten gelanceerd in Den HaagIn aanwezigheid van minister Maria van der Hoeven lanceerden kinderen van basisschool Onze Wereld hun zelfgebouwde waterraketten bij het World Forum in Den Haag! De lancering viel samen met de afsluiting van de Ministersconferentie van de Europese ruimtevaartorganisatie ESA. De ministers van de lidstaten vergaderen daar samen over toekomstige Europese ruimtevaartprojecten.

 

hallo menzen uit groep 7c jullie wisten het al dat ik en jasmina en de rest waterraketen gingen maken om naar die plek te gaan meer ik weet het niet uit mijn hoofdt hoe het nou heete maar goed we gingen daar om water raketen boven te sturen en het was zo leuk ze makte foto van ons en de pinister was er ook bij we gingen met haar ook fotos maken. en op het einde gingen we de allerlaaste waterraket boven gooien en het was zo leuk doe we het deden kapot leuk zal ik zeggen en toen we terug naar school gingen kregen we een tas mee met een poster,een pen,en nog wat snoepjes.
en ik denk dat we beroemd zijn geworden want die mensen makte zo veel fotos.
stevany 7c


heeey ik ben mohamed van 7d wij gingen naar verenging voor ruimtevaart.
wij ginen eerst een rimte pak aan doen,toen ging wij wachten op de bus maar hij kwam niet toen gingen wij taxi bellen toen kwam hij op het laaste min de taxi toen ging ik met meester theo in zijn auto. toen en wij daar waren daar stond de minister te wachten. toen ginen wij de water raketten af schieten. het ging echt heel hoog , maar het was wel heel leuk.
mohamed 7d

Gisteren was Best,ik en de andere kinderen uit de klas naar en congresgebouw geweest. We hadden daar rakketen afgeschoten met minster van der Hoeven. Zij was minister van Economische zaken. We kregen astronauteneten zoals:snoep en M&M's. We kregen ook een pen van de NVR de Nederlandse Veriniging voor Ruimtevaart. We hadden daarna een zak gekregen met een poster een sticker enz...
En dat was het wel. EINDE!
Safak groep 7b
We gingen naar de congrescengebouw.
Daar ging minister Maria komen, ze ging ons helpen om de fietsenpomp op te pompen en toen gingen we allemaal aan een touw trekken toen ging de fles/raket om hoog vliegen toen ging die weer naar beneden vallen toen hij naar beneden ging vallen ging hij bijna op een auto vallen.Dit was mijn verhaal.
Door: Nur 7DWe zijn met Meester Rien,Meester Theo en Juf Ellie naar het Congresgebouw gegaan met de Taxi. We hadden daar Ministers gezien en een daar van was.
Mevrouw Maria Van der Hoeven. Ze was heel erg lief we geen met haar op de Foto.
We gingen daar WaterRaketten afschieten. We hebben nog een tasje gekregen van Space Expo.
Serife 7d

De DELTA-astronauten die mee gingen naar het World Forum Center waren uit 7a Nurgul, Taoufiq en Abdulsamet, 7b Safak en Best, 7c Stevany en Jasmina en uit groep 7d Nur, Serife en Mohamed, samen met juf Ellie, meester Rien en meester Theo. Ook te zien in het WereldNieuws van 12 december 2008!
Meer weten en zien over de ESA en de Waterraketten?

Website NVR met nieuwsbericht en foto's
Heeeel veel foto's van de lancering op Picasaweb
Delta op school