Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een vrachtwagen voor de groepen 7Een grote vrachtwagen van FLY OVER stond geparkeerd in de Kritzingerstraat.
De groepen 7 kregen een speciale les over de dode hoek bij vrachtwagens...
Na een les in de klas mocht iedereen in groepjes naar buiten; wanneer kan de chauffeur in de vrachtwagen je zien en wanneer niet? Zie je me? Duim omhoog! Samed en Enes uit groep 7b en Bouchra en Sultan uit groep 7d schreven een verslag.

 


Hallo,dames en heren We gaan wat vertellen over de dode hoek. Vrijdag ochtend 14-03-08 kwam er een man met een vrachtwagen. hij vertelde ons veel over de dode hoek.
We mochten met een groepje van 7 kinderen naar zijn vrachtwagen toe. Maar eerst keken we een filmpje over de dodehoek.Het ging over 4 kinderenen een man , die een filmpje hadden gemaakt over de dode hoek. Hij leerde ons ook dat je minimaal 3 meter afstand moest houden van de vrachtwagen. bijvoorbeeld als je recht af miet met je fiets, Steek dan je duim op zo dat de chauffeur je kan zien. ooh ja, we hebben ook nog een opdracht gemaakt over de dode hoek. De man heetten SIMON.
We vonden het heel erg leuk.En we zouden het graag nog een keertje willen.
Dat was het.Groetjes: bouchra 7d en Sultan 7dDe dode hoek
we gingen in een vrachtwagen het was een lesvrachtwagen ik en enes mochten achter het stuur. hij liet ook zien van waar je moet uitkijken. En we vonden het erg leuk je moet minstens 3 meter voor de vrachtwagen staan missgien kan hij je helemaal niet zien je moest missgien wel 6 meter voor de vrachtwagen staan. hij zij ook dat er in een benzine tank wel 600liter er in kon en je kan met 1 op 3 kan rijden. Je moest erg uitkijken. En we moesten van de spiegels naar elkaar kijken en ons duimen op steken of we goed elkaar konden zien. En er zat zelfs een bed in die vrachtwagen die man kom daar slapen maar dat deed hij niet want hij heeft ook een huis net als ons.
Samed 7B & Enes 7B
Meer weten over veilig verkeer op straat?

Dode Hoek Verkeersspel
Website Veilig Verkeer Nederland
Verkeersschool Fly Over
Kinderen en Verkeer