Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heel veel dieren en studenten in de klas...Midden in de kinderboekenweek kwamen heel veel studenten van de PABO om dierenverhalen te vertellen, te schminken, dieren te verven, schilderijen te maken, samen te knutselen, te zingen en nog veel meer....
Cheyenne, Savrana, Akshay en Robert schreven een verslag.

 

We hebben met de pabo studenten kinderen uit de groepen 2 t/m 7 geholpen. Wij deden groep 4, wij moesten een toneelstuk beoefenen. We gingen ze helpen, en we hebben ook een paar trucjes aan de kinderen geleerd en dat was wel erg leuk. Er waren ook andere kinderen uit groep 8 die andere groepen gingen helpen, we hadden ook een pers die mocht overal bij komen en daar foto's van maken. Toen we het allemaal hadden beoefend moesten de kinderen voor hun klas van de groepen 4 het toneelstuk spelen. Sommige kinderen reageerden daar raar op, ze lachten wel en hadden plezier, dat was nou wel leuk. De meester en juf zeiden dat we ons best hadden gedaan en daar waren we blij mee. We kregen aan het eind ook nog een bekertje Fanta. Daarna gingen we gewoon terug naar de klas en daar gingen we gewoon verder met werken. Maar we hebben een hele leuke dag gehad en we hebben er erg van genoten.
Groetjes van Akshay & Robert Groep 8b en 8d

We gingen pabo studenten helpen met verven in groep 5.We gingen prenten verven uit het boek Gruwelijke Gorilla.We gingen met rollers verven.Toen we dat hebben gedaan gingen we met die prenten een toneelstukje opvoeren.Dat toneelstukje hebben we opgevoerd voor groep 5.Het was heel erg leuk.
Cheyenne & Savrana 8b
CEES bedankt aaaaalle studenten van de PABO voor alle inzet op deze dag!