Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROUD2BE dansvoorstelling in De RegentesDe groepen 6 en 7 gingen maandag 9 maart samen naar theater-zwembad De Regentes. Daar speelde het Internationaal Danstheater de voorstelling PROUD2BE!
Een bonte mengeling van Marokkaanse, Cubaanse, Albanese, Koerdische, Surinaamse en Turkse dansen en muziek; de hele wereld in een kapsalon!

 Maandag 9 maart gingen groepen 6 en 7 naar een voorsteling . Het ging over trots . Ze deden alerlei soorten dansen en het was heel erg leuk en ik was heel trots want ik vond dat ze het goed deden en ze wouwden ons laten zien dat trots moet zijn op je zelf en ik vond het leukste toen de man zijn nep haar op de vloer liet vallen en toen ging die weg rennen en daar door kwam zijn mannen naar binnen het leek dat ze geheime aganten waren maar dat was bedoelt voor een dansje van turkse mensen. Wij vonden het erg gaaf hopelijk maakenze mooiere dansjes. Ze moeten trots zijn op elkaar.
Doei aysenur en berfin 6c


Van daag ginnen we naar een teater.
Het ging over blij zijn en over verschilende glofen.
Het meeste wat ze deden was LOL maken en heel veel DANSEN.
En ik was daar al vaak gegaan en het is ook erg veranderd.
Celal 6c.Op maandag 9 maart gingen gr 7/6 naar de theater toen het begon was het al leuk want ze begonen met trommels.Daar zag je dansjes van andere culturen. De Marokaanse kapper Mostafa speelde de hoofdrol, er kwamen soorten mensen naar zijn kapper zaak en zij gingen dansen.Er kwamen bodygards die gingen ook dansen.Er kwamen allerlij gekke mensen die gingen dansen.Maar het waren telkens de zelfde mensen die waren verkleed.Er was ook een dronken man hij was grappig en een bruidegom die luizen had en een vrouw die dacht dat ze mooi was.Mostafa dromde van een vrouw en ze kwam ook.Mostafa vertelde over zijn over groot vader.Dat hij overleden was door een generaal.En dat Mostafa's vader wraak nam.En dat kapper zijn ook een gevaarlijke zaak was dus je moest goed na denken voor dat je kapper wordt.Dat er ook arme landen ook kappers zijn.Die gratis knippen en dat ze later moeten betalen.Een man leek op Milan Baros van de turkse team Galatasaray.Wij waren niet de enige school er was ook een andere school maar wij zijn de naam kwijt.
Enes en �ayan groep 7b
Maandag negen maart gingen De groepen 7&6 naar het theater de Regentes. Het ging over dat iedereen hetzelfde is. het verhaal speelde in het kapsalon van Mostafa.Er kwamen steeds andere culturse dansen. Het begon met een verjaardag van een werkster.En mostafa had een cadeau voor haar en dat was een brasband.En hij gaf ook een bosje bloemen aan haar.
En ze danste uit deze culturen : Oezbeekse,Georgische,Koerdische,Albanese,Cubaanse,Turkse en Russische. En de hoofdrol speler is Mostafa.
Chaima&Ayse !!!!!!!!! 7b.

Meer weten over het Internationaal Danstheater?
Klik hier door naar de dans-website