Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scholen Voetbaltoernooi groepen 8Op woensdag 1 november deden de dames en herenvoetbalteams uit de groepen 8 mee aan het Haagse Scholen Voetbaltoernooi deze keer op de voetbalvelden van
Die Haghe. Gehinderd door regen en geteisterd door hagel en windvlagen maar aangemoedigd door de meesters en juffen vloog de bal over het veld...

 


Woensdag moesten we naar het voetbaltoernooi,maar eerst gingen we naar de klas van juf Maschja. Daar gingen we omkleden. Toen moesten wij met zijn alle verzamelen op de schoolplein. Wij gingen samen met Harpreet,Tanuja,fatima en khyona in de auto van juf Eline .De wedstrijd was helemaal bij Kijkduin. Toen we daar aan kwamen was het heel erg koud. We gingen naar de balie om te laten weten dat we zijn gekomen. We moesten op veld 7 spelen, de eerste wedstrijd gingen we tegen houtrust voetballen het stond 1-1. Toen gingen we tegen de vlieger boom spelen wij hadden gewonnen met 1-0 , en we hadden 2-0 gewonnen van de heiligehart en we hadden2-0 verloren van Elout v. Soeterwoude. Toen gingen we naar school om de voetbal kleren uit te doen en gewone kleren aan doen .En we hoppen dat we nog door zijn. Einde!!!!!
We gingen eerst in de klas van meester Maurice omkleden. Toen gingen we met acht auto�s naar sportvereniging Die Haghe . Sommige gingen daar nog z�n schoenen aandoen . Om 2 begon ons eerste wedstrijd . Het was heel spannend . We hebben wel 2-0 gewonnen. Maar het was wel heel koud . Na 2 wedstrijden kwamen we weer aan de beurt . Die wedstrijd hebben we 1-1 gelijk gespeeld . Dat ging een beetje moeilijk . Toen moesten we weer 2 wedstrijden wachten . Daarna gingen we beetje trainen . Daarna begon de wedstrijd. We waren beter dan de tegenstander . Onze twee bal ging op de lat en 1 keer op de paal. De wedstrijd was weer gelijk .Toen ging sommige naar kantine en sommige bleven buiten. En 1 wedstrijd hadden we verloren. Het was 2-1. Toen gingen we beetje rusten. Laatste wedstrijd hadden we 1-0 gewonnen. Laatste wedstrijd waren we beetje onsportief. Maar we waren 2de geworden. Jammer, want alleen de 1e ging door. Door:Fettullah & MesutOp woensdagmiddag speelden vier teams van de groepen 8 het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. Twee dames- en twee herenteams zetten hun beste beentje voor op het terrein van voetbalvereniging Die Haghe. Helaas heeft geen van de vier teams voor een succes in de vorm van een eerste plaats kunnen zorgen, maar kleine successen waren er natuurlijk wel te vieren. Prachtige steekballetjes, mooie hakjes, schitterende doelpunten, er was genoeg moois van de Onze Wereld-teams te zien! En bovendien werd er heel sportief gespeeld, voor jullie meesters en juffen toch altijd weer iets om heel trots op te zijn. Alle voetballers en voetbalsters, bedankt voor jullie inzet! Jullie hebben de eer van de school weer hoog gehouden!
Meester Olaf 8D