Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

XL op bezoek bij de politie academieDinsdag 2 april ging een groep uit de studieklas van de groepen 8 op Basisschool Onze Wereld op bezoek bij de politie academie. Samen lunchen in de grote kantine vol politiestudenten, een kijkje op de schietbaan, uitleg en een rollenspel. Een boeiend bezoek door de leerlingen uit de studieklas!

 


Op Dinsdag 02-04-2013 ging een groepje uit de studieklas naar de politie academie.
We werden op gehaald door 2 agenten in opleiding Michael en Nathan.
We werden er naar toe gebracht in een politie academie busje dat busje heeft geen zwaailichten.Toen we daar waren gingen we eerst eten in de kantine vol studenten.Daarna deden we een rollenspel,dat rollenspel deden we bij de balie de ene keer gingen we de vragen van agenten in opleiding beantwoorden de andere keer stelden we de vragen.Toen gingen we in een klaslokaal het interview met de agenten doen. we zagen wat er aan de riem van de agenten zat.Toen gingen we naar de schietbaan we hebben de binnekant van een vuurwapen gezien.We mochten schieten maar in dat wapen zaten geen kogels , Maar het gaf wel een kick om een echt wapen waar kogels in gaan vast te houden en de trekker over te halen. Toen gingen we kijken in de kelder bij echte politie voertuigen en de kluisjes bij de vuurwapens. Daarna gingen we terug en kregen we een map en een pen in die map zat een notitie blok en 2 naamkaartjes. Toen gingen we naar school.
Brahim 8D

customisable counter