Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door de bomen een bos zien.....Uit de groepen 7 gingen een aantal leerlingen op bomen-excursie. Eerst naar het Atrium naar een bomen-tentoonstelling en toen samen naar het Haagse Bos.
Mourad en Salma van groep 7c schreven een bomenverslag...

 


Dinsdag zijn we met zo'n ouderwetse bus naar de stadhuis gegaan. we hebben daar les gekregen. en die man had zo'n een touwtje. hij ging eraan trekken. toen gingen alle blaadjes uit de lucht vallen.en iedereen ging door de stadhuis rennen. en bijna iedereen had een blaadje maar een paar niet.daarna haden we allemaal een blaadje gekregen. daar moesten we een wens op schrijven voor de bomen die bloed ,je kan zien hoe een boom bloed als er blauwe of rode vlekken op zitten dan bloed hij. en dan komt de ziekte van bomen en dan gaat een stukje schoors weg.ze hadden ook glazen baken daar zatten soort natuurlijke dingen zoals kastanjes,eike,blaaderen van verschillende bomen,taken daarna gingen we naar beestjes kijken zoals lieveheersbeestjes,luizen,kakerlakken,mieren,vliegen,muggen.

ze hadden een garage op schaal gemaakt en daar waren ook bomen wandt als er geen bomen waren was het een betonsteen en de wortels van die bomen waren sterk en dan blijft de garage ook steveger daarna gingen we naar buiten en hij had ons een paar blaadjes gegeven daar op stonden plaatje dat was een raadsel voor ons wij moesten die plaatjes buiten zoeken met de boswachter Peter we gingen met hem ook kastanjes zoeken in de bos we gingen ook daarna naar een park waar alleen maar spelletjes waren die met hout gemaakt zijn.

het was net als een treningskamp daar gingen we spelen het was heel heel heel heel heel heel heel heel heel heel heel heel leuk daarna gingen we weer in de ouderwetse bus! EINDE
mourad en salma groep 7c