Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De eerste schooldag op Onze WereldDe eerste schooldag......maandag 16 augustus 2010! In alle klassen en alle lokalen samen de eerste schooldag vieren; veel handen schudden, kennis maken met elkaar en de nieuwe juf of meester...spannend! De meesters en juffen hadden alles al versierd...welkom op Basisschool Onze Wereld in het schooljaar 2010-2011!

 


......

Verleden week donderdag 12 augustus kwamen alle juffen en meesters alweer op school.
Meester Ton heette iedereen welkom; juf Nevin kreeg felicitaties en een mooie bos bloemen...ze is geslaagd voor de PABO en nu een echte juf! Ook juf Patricia werd in het zonnetje gezet; zij is al 25 jaar werkzaam in het onderwijs. Gefeliciteerd!Maandagmorgen 16 augustus 2010....de eerste echte schooldag! Muziek op straat maar ook regen, dus gauw naar binnen...wie zit waar en waar is mijn klas gebleven? Even zoeken....gelukkig wees iedereen elkaar de weg.
Welkom op Basisschool Onze Wereld!


......

......


In alle klassen liggen speciale 'Welkom'Kleurplaten...wie maakt deze week de mooiste kleurplaat? Lever je eigen kleurplaat in bij de meester of juf! Deze week kan je ook nog je eigen vakantieverhaal op de website typen!

......


Op de website bij het WERELDNIEUWS staat alweer video van de eerste schooldag!
Daar vind je ook nog video met veel Onze Wereld-vakantiefoto's.....
Klik door in het menu naar de pagina WERELDNIEUWS!

......