Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Met 5 bussen vol op schoolreis naar DrievlietEindelijk was het zover...op vrijdagochtend 20 juni stonden er 5 bussen klaar: de groepen 3, 4 en 5 gingen samen een hele dag lang naar het Familiepark Drievliet! Samen schommelen, zwaaien, van de superglijbaan, in het spookhuis, de achtbaan, op een tractor rijden...wat heb jij allemaal gedaan? Met VIDEO!

 


schoolreis groep 3b
ik was bij de spook huis en in de drijjmooln en in de trijn maar ook de glijbaan ook de reket en toen ijs eet un
mahesh groep 3b

ik ging in de raket enookeetun in de spook huis ik gign op de glijbaan ikhat de pieraatsghip g zien ikging op de paart ikgingop we kreeg eenijs en ikhat een kloun g zien
kubrac3b


ik ben gisteren naar schoolreis ge gaan en het was leuk om naar de piraaten boot in drievliet en we gingen ook naar spookhuis
en het was niet eng voor mij en mij vriend mohamed.a
achmed 3a

ik ben naar drievliet geweest het was heeel leuk.
meryem 5c

ik ben in drievliet geweest en ik ben 2 keer in Formule X geweest eerste keer was ik bang en was het erg eng maar de tweede keer vielde het wel mee!!! bijna de leukste dag van 2008 Gaaf man!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahmet 5a
ewa ik ben vandaag naar 3vliet gegaan
kapot lauw!
safouan 5c
20-6-2008Vlak voor 5 uur 's middags kwamen er 5 bussen weer terug naar Onze Wereld...
VIDEO Schoolreis groepen 3 4 en 5 naar Drievliet
Nog even een kijkje nemen in Drievliet?
Klik hier verder op de website!
Website Drievliet