Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Warme voorleeswedstrijd groepen 3 en 4Om het er warm van te krijgen.....mooi en goed voorlezen is al moeilijk en dan ook nog eens een wedstrijd! De groepen 3 en 4 hielden samen een voorleeswedstrijd; wie leest het mooiste? Ook de jury kreeg het warm en had het moeilijk....kijk hier verder voor alle foto's en de echte leeswinnaars!

 Vandaag was de leeswedstrijd van Groep 3!!! Van onze klas waren Ibrahim en Kursat de beste!!! Ze moesten het opnemen tegen andere kinderen van groep 3. Ibrahim was goed, hij sprak duidelijk. Kursat was te gek! Maar.................er kan er maar 1 de beste zijn en dat was Sarah van groep 3d.het was erg spant maar ik geen niet winen een de meias geen de beeke rwinen geewinen. ikben twee de gweworden.
Derya, groep 3a
ik hep een medange gewon
duenci groep 3
De echte leeswinnaars van de groepen 4 zijn geworden:
Aghaz uit groep 4c, Alisha uit groep 4a en Esma uit groep 4c

we hadden een leeswedstrijd gedaan. we hadden ook in de klas ge oefent. toen had de juffrouw woensdag uitgekozen wie er gewonen heeft. beyza saraas berfin yusuf meryem en ik.toen hadden we nog een keer gelezen.en berfin en ik hadden de midayon gewonnen.en vrijdag hadden alle groepen 3. op de gang gezitten. ook de juffrouws. en ik had de beker gewonnen.
Sarah groep 3c