Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een vrachtwagen in de BrandtstraatGeregeld rijden er grote vrachtwagens door de straten in Transvaal....kan de chauffeur in een grote vrachtwagen alles wel zien? Hoeveel afstand moet je nemen? Wanneer ziet de chauffeur jou en wanneer niet? Leerlingen uit de groepen 7 kregen les over 'de dode hoek' van chauffeur Simon. Niet alleen in de klas; in de Brandtstraat stond een grote vrachtwagen klaar om het allemaal zelf te zien. Opletten en uitkijken!

 


het wass best leukk die les over de dodehoekk vooral die kwizz met die 10 vragen!!!
BAHAE 7A

Hallo alle maal
ik vond het zo leuk we gingen films bekijken in deklas en dat was het daaaaaaaaaag.
Irem 7d

Hallo alle maal
ik ga julie vertelen over de dodehoek les.
We keken naar een filmpje en moesten we de vragen beantwoorden op een formulier,als je alles goed hebt, krijg je een prijs.We delden de groep in 2 groepen.Eerst ging de 1e groep naar de vrachtwagen en keken we via de spiegel of je de kinderen kon zien.En we deden nog veel meer.
abdulwahid 7bHallo alemaal ik ga jullie vertelen over de dodehoek les.
we kregen alemaal formulieren met vragen en een filmpje te zien over de dodehoek.Als je alles goed hebt dan krijg je een prijs via internet.Chauffeur Simon had de klas in 2 groepen verdeeld er waren ook kinderen van 7a.De klas mocht in de les truck gaan maar niet rijen de les truck was heel groot en mooi de klas mocht tegen de banden aan schoppen die waren heel hard. Eerst geloofde ik het niet maar nu wel.De les truck was ook heel hoog en breedt kofferbak was ook heel groot en van ijzer.
mohamed said 7b

customisable counter