Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meedromen met DreamZ ....De leerlingen van de TheaterSchool op Basisschool Onze Wereld speelden de voorstelling 'DreamZ' in de nieuwe theaterzaal De Loods; dinsdagavond 10 mei de echte allereerste voorstelling voor alle ouders en familie, juffen, meesters en genodigden. En op 11 mei voor alle groepen 5 t/m 8...komt dat zien en horen....een voorstelling als een droom; vol muziek, dans en ritme!

 Wat een geweldige voorstelling!! Ik zou zeggen: volgend jaar op De Parade?
Echt een mooie show!
Juf Maschja

was wel een lueke voorsteling dat ga ik in groep 8 mischien doen
azad 7d


Na 15 lessen spel, zang en dans mochten leerlingen van de TheaterSchool op Basisschool Onze Wereld hun droom gaan spelen....met dank aan alle hulp voor en achter de schermen!
Na de premiere op dinsdagavond voor 170 genodigden, ouders en familie, speelden de leerlingen van de TheaterSchool nog twee keer de voorstelling 'DreamZ' voor alle groepen 5 t/m 8 op woensdagochtend 11 mei!
Wat heb ik genoten van DreamZ van onze TheaterSchool. Echt bijzonder . Ik heb er vannacht zelfs over gedroomd . Wat een talent en wat ben ik blij en trots om directeur van Onze Wereld te zijn .
Meester Ton

customisable counter