Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bezoek aan Panorama MesdagDe groepen 3 gingen afgelopen week kijken naar bijzondere schilderijen van Hendrik Willem Mesdag in de Zeestraat in Den Haag. Ze mochten zich verkleden als echte Scheveningers zoals die op de schilderijen staan. Daarna de trappen op naar het allergrootste schilderij: het Panorama van de schilder Mesdag!

 

Museum: Panorama Mesdag
bedank vorals en panorama was heel mooi lif
Murat groep 3A

dmuzeejum hatmooi slgilddra
hetwasleuk
nada 3b

groep 3c Mesdag

Romaissa
we waren naar de museum gegaan we hadden een hele boel schilderijen gezien en we hadden ook de grootste schilderij gezien we waren ook met de bus naar de museum gegaan het was heel erg leuk in de bus we moesten onze gordel om doen het was heel heel erg leuk in de museum gingen we tekenen over de zee en toen gigen we naar een kamer daar gingen we mevrouw mestig spelen en meneer mestig en daar na gingen we op de trap naar boven en toen leek het wel dat we in de tijd zijn gereisd we hadden koetsen op de grote schilderij we hadden ook de zee gezien we hadden huizen gezien ik dacht dat het echte huizen waren maar dat was het niet het was heel leuk echt waar bij de museum echt waar heel heel heel erg leuk
romaissa groep 3cwij zijn naar muuzeem gigaan
wij gine daar mooi sgildrije kijke
beyza 3b


mesdag

mohamed
wei gingen naar de museum wei gine naar de schilderijen keiken
en ook de schilderijen teken
dat was heel leuk toen ginen wei naar de heel schrooten schilderij
toen gine wei naar huis
mohamed groep 3c

bij de muzijm was leuk
wij heben teeknen gmaakt
sara 3a


Panorama Mesdag:

was luik die sgildraayun en ook mooi
en die boot was mooi en die vissersvrouwen waren ook mooi. die net was groot, daar gingen ze vis in vangen. We hebben ook zelf een schilderij gemaakt.
We mochten ook meneer Mesdag naspelen in zijn huis.
zehra en Sirin 3dMeer weten over Panorama Mesdag? Klik hier verder!
Website Panorama Mesdag Den Haag
Panorama Mesdag Wikipedia
Panorama en Diorama