Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afsluiting CEES cursussenDiverse CEES cursussen geven nog een afsluiting met een presentatie; afgelopen week konden de leerlingen van de Koorenhuiscursus DJ iN DE DOP nog even lekker hard scratchen in de aula en de leerlingen van de cursus ADVENTURE gingen samen naar de Uithof mountainbiken en over een SURVIVALbaan...

 


het was w0ensdag we gingen naar de Uith0f (Scooladventure laatste dag)0p die dag was juf Bernadete jarig ze m0cht mee naar de Uithof we gingen in de regen mountainbike we zaten onder de modder (lEkKeR ScHo0n waren we !!!)

we gingen in het bos naar vele plekken t0e met de mountainbike zoals naar de keeling heal!! we stopte bij een doolhof we gingen wedstrijdje spelen wie het eerste in het midden van de doolhof was en de eerste waren(Salma Laila en Selda!!!)we gingen een uurtje mountainbike!!! daarna gingen we naar zo een plek wat allemaal van hout is gemaakt, daar gingen we klimmen hamza durfde niet hij had hoogte vrees ,selda ook nie maar tog ging ze wel t0en iedereen was geweest gingen we naar de play (toillet)daarna m0eseten we onze kleding gaan verwisselen maar Salma had in de kleedkamer een douche gevonden t0en gingen we (stiekem :$)d0uchen t0en we weer naar boven gingen ging Salma Selda en Laila chocola kopen daarna m0esten we weg gaan,we gingen in de aut0 met meester Rien hij heeft een hele ouderwetste auto hij had wel een groot auto,in de auto gingen we raar d0en vooral Salma en Laila ze gingen gekke geluiden maken en zingen Selda ging alleen filmen met haar telefoon.t0en we bij sch0ol aankwamen ging iedereen naar huis(en ik hoop dat iedereen ging douchen)want anders zaten ze nog steeds onder de modder en dat is niet fijn...!!en ze leefde nog lang en gelukkig!!:)

SaLmA&&ndLaIlA&&ndSeLdA!!! gr0ep 7c!!!


Afgelopen week konden de leerlingen van de Koorenhuiscursus DJ iN DE DOP nog even lekker hard scratchen in de aula en vrijdag 6 juli gingen leerlingen van TRANSART samen met meester Rien en meester Theo met de tram naar het Koorenhuis voor FILM en presentatie....daarover meer volgende week!