Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DeltaHotel helemaal volgeboekt!Rond de Pasen hebben alle leerlingen van de groepen 4 en de groepen 7 het DeltaHotel in de ruimte bezocht. Er werd een ruimtereis gemaakt per comfortabele space-shuttle en er konden in het hotel allerlei proeven en ruimte-spelletjes worden gedaan...wat is nou onder en boven in de ruimte? Vrijdag 18 april is het DeltaHotel weer verder in de ruimte gaan reizen...ver weg van Onze Wereld!

 


het was bij delta hotel erg leuk je moest een pak aan doen dan gingen we naar binnen. toen gingen we een film kijken. daarna gingen we activiteiten doen en dat was erg leuk wat voor activiteiten heb ik gedaan:wegen,met een auto moest je een naam verzinnen en toen was het klaar.
toen kwamen we weer in de klas
shailesh 7d


wij gingen een pak aan doen en gigen we naar binen we op de bank ziten en toen ging spelen en ik had een helm op en zij kilo weeg en je moet 3kil weeg en ik ging in de doej en ons naam schrijf enbal en gooien.
abdul 4b


de delta hotel was heel erg leuk en spannend en grappigste was de astronautpak. We stapten in een raket enlanceerden op de maan bij het delta hotel.we zagen een alien. Ik schrok beetje. in het delta hotel was een douch en er zat een tv. Ik zei: dat is niet normaal! Bij de ingang moesten we namen typen. Op een andere plek moesten we op onze rug liggend iets schrijven we mochten maar 3 kilo meenemen.
amine 4a
we gigen irst een pak aan doen en toen gigen we naar binen we gigen op een bank ziten en toen gigen telviesie kijkenen toen gigen speltjes speelenen en ik gignmet bilal steren kijken en er was ook een skiepiebal ik gigin op de skiekbal op ziten en toen gigin ik omste kop schijfen ik zat vast
en toen gign meester mij helpen
mert ali groep 4b

We gingen naar het delta hotel.We gingen naar de ruimte.Ik moest 3 kilo eten meenemen. En toen ging ik een helm opdoen en iets schrijven over de ruimte.En ik ging eten eruithalen en de tijd aan zetten en snel de eten op de goeie plek zetten is gelukt.
mohammed4a

We heben een wc gezien die onderstekop is.
We waaren in een raket gestapt. de bank gin trilen.
Daar was een puzel met tijd eerst moetij op een geroene knop druku dan begind de tijd als je klaar bend drukje op roode knop Om te stopen.
Er was een computer op zjin kop was daar meos je naam schrijven.En een masker en een verrekijker.
Ramazan 4c

Ik zag een Masker en we waaren in een raket die. Gin vliegen de bank die gin trillen we zaagen. Een wc ondersekop en ook een filmpje. We zaagen een puzzel met tijd die gin ik doen. Er was een soort van bal die moes je gooien.
Er was ook steren op de plafont.
er was een computer op zen kop en er was in de wc Een tv er was een computer op ze kop daar moes je naam schrjijfen en er was zoo een ding waarop je moet liggen er was ook een magneet die moes je maaken je hat ook een verrekjijker.
Shiraaz 4c
Verder reizen in de ruimte?
Klik hier verder naar de Delta op school website!