Laat een lichtje branden....Alle leerlingen zijn in de laatste week voor de kerstvakantie op bezoek geweest in het Wereldtheater. Samen met meester Theo speelden ze het Kerstverhaal over de reis van Jozef (Yusuf) en Maria (Meryem) naar Bethlehem, vertelt in de Bijbel en de Koran; met spel van de herdertjes, mooie schaapjes, de drie wijzen uit het Oosten, engeltjes en natuurlijk baby Jezus. Welkom op Onze Wereld!

 

 

 

Het was zo leuk ik was een schaap veel groetjes van inci uit 6D

het was heel leuk hevin 6D

En weer een geweldige voorstelling ! Ja , zo heb ik jaren mogen genieten van prachtige voorstellingen ,musicals en optredens . Ze staan op mijn netvlies en zitten in mijn hart . Dankjewel !!! Ik wens jullie fijne feestdagen en een 2015 met liefde en warmte voor elkaar. Meester Ton

 

Dank voor de prachtige voorstelling!!!! Echt geweldig! En het scherm erachter ook zó mooi met iedereen die 'op reis' was, dank dus!! Kerst groet, Juf Jasmijn

Ik de voorstelling echt leuk Berivan6B

 

Met dank aan alle meesters, juffen en stagaires, spelers van het Kerstspel, leerlingen kinderkoor en Theaterschool van Onze Wereld. Allemaal fijne feestdagen en...laat een lichtje branden!

 

customisable counter


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.