Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WERELDTHEATER: Dansen groepen 6 en 7De groepen 6 en 7 gaan op 24 april naar een dansvoorstelling van het Nederlands Danstheater. Om alvast in de stemming te komen kwam dansdocente Aline Mommers alle leerlingen uit de groepen 6 en 7 een dansworkshop geven; afgelopen dinsdag 3 april en op dinsdag 10 april. Even al je spieren los in ons eigen WERELDTHEATER!

 


ik vond het nederlands dans theather erg leuk en spannend
berfin.g 7c

het was heel leuk
we deden een workshop
mohamed 7b :))

het was heel leuk we gingen dansen.
begum 7d

Het was super leuk dit moeten we in de klassen voorstellen bv in de pauzes of in de klas gwn
even een dans exper uitzoeken en die leert je dansen
Alisha 7D

Het was heeeel erg leuk ik wil nog een keer gaan het was echt super leuk!!!!!!!
Melisa 6c

Het was echt leuk daar om te dansen
ik was voren staat om te dansen Echt was echt leuk
Doei Radha 7b

was egt heel leuk doeiiiiii
groep 6d

IK VOND HET HEEL LEUK HET WAS HEEL ERG SPANNEND .
SELINA MEESTER MARTIJN 6C

het was zo leuk en de juf was super goed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hudanur 6c

het was echt geweldig !!!!!
We moeten vaker dans krijgen !!!!
Amina 7D

het was heel leuk met de dansje en met de juf zo leuk en ik kon ook alle pasjes en ik wil het nog een keer doen maar de juffen en meesters gaan van 1 klas 1 kind uit de klas halen van elk klas 1 en ze gaan daar ook achter de schermen en de hele theater door zoeken en dan gaan we met de alle groepen 7 naar de theater en de rest vertel ik lekker niet .... doei :p !!! hahaha !!!!
ikram 7cHET WASS HEEL ERGG LEUKK!!!!!!!!!!!
IK HOUU VAN DANSEN!
COOL DANAEEEENNN
BAHAE DE BESTE GROEP:6A

Toen ik dat deet was ik benieuwd en ik vond het spanend het is echt heel leuk ik wil het weer doen ik hoop dat we dat weer gaan doen
Irem 6a

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel leukkkkkkkkkkkkkk
pinar 5a

IK VOND DAT DANSJE HEEL LEUK WAND WE HADDEN HEEL VEEL LOL.
EN TOE HADDEN WE SOORT VAN WEDSTRIJDJE JONGENS TEGEN DE MIESJES MAAR RODO EN OESAMA HOORDEN BIJ DEMIESJENM. MAAR NIEMAND HAD GEWONNEN.
SARUKAN6D

halo allemaal
ik ben 3 april maar de dans theater gewest we gingen dansen en we moesten en stanbeeld nadoen en ik vond het heel erg leuk
daaaaaaaaaaaaag irem geoep 6dDANSSEN
Dinsdag 3 april zijn we naar het wereldtheater gegaan.
We hebben daar leren dansen omdat we 25 april naar het nederlandse danstheater gaan,we gaan daar kijken naar een vooorstelling waar ze in gaan dansen.De danspasjes die we hebben geleerd gaan we ook zien in het theater.Het was heel erg leuk en de danspasjes ook. In die danspasjes moest je een beetje zwemmen discodanssen en ook kruipen over de vloer.WE moesten ook op muziek dansen en we hadden onze heele groep in 2 groepjes verdeeld en moesten het alleen probeeren maar we kregen ook een kleinbeetje hulp van de jufrouw van het nederlandse danstheater.(danspasjes) zoals, 4 keer naar voren 4 keer naar lings 4keer naar rechs en springen met je knieen een klap geven daarna naar achteren lopen met je hoofd naar de ruggen van de kinderen daarna bukken en zwemmen daarna het disco dansje.Eerst ging het eerste groepje het dansje laaten zien en toen het 2de groepje heelemaal aleen met een klijnbeetje hulp.Het muziek was danza kodoro.
ghizlane 6dDansen in het wereldtheater
Het was heel leuk we moesten een dansje oefenen en die dansje was ook heel erg leuk we maakten twee groepjes eerst ging het ene gropje die dansje doen en daarna gaat de ene groepje die dansje doen en daarna die andere ook de muziek was luek op het einde werd ik wel een beetje moe EINDE
Shaif 6dMeer weten of zien over het Nederlands Danstheater?
Klik hier naar de website!
customisable counter