Uitreiking Haagse Cultuuronderwijsprijzen 2014Op donderdag 13 maart 2014 was de uitreiking van de Haagse Cultuuronderwijsprijs! Op welke scholen is er cultuuronderwijs en nog belangrijker: wat doe je ermee op school? Met zoveel scholen in Den Haag mocht Basisschool Onze Wereld de tweede prijs in ontvangst nemen. Een feestelijke middag van de Cultuurschakel in het Koorenhuis!   

 

 

Het was echt leuk en gezellig. Ik ben nog steeds trots , want de tweede plaats is ook goed.

Salma 8a

 

Ik ben het van harte met meester Wim eens . EEN KNAPPE prestatie , waar we trots op mogen zijn .

Gefeliciteerd ! Meester Ton

Moet je eens nagaan hoeveel scholen er wel niet zijn in Den Haag en omgeving. Dat wij dan toch de tweede plaats in de wacht weten te slepen vind ik een felicitatie waard. Van Harte.

Mees Wim, nestor groep 8

 Wij gingen naar cultuur onderwijs. We gingen vertrekken 11:45 naar de bus.Toen we daar kwamen moesten we ongeveer 20 minuten wachten.Op de scholen zonnenstraal,spoorzoekers en natuurlijk Onze wereld.We mochten eindelijk naar de zaal hehe.We moesten op de wethouder wachten.Uiteindelijk kwamze na 10 minuten wachten op haar.Zonnenstraal ging zingen met het koor het was een echt een leuk liedje.Toen zagen wij de jury's.Simon Rijk en nog iets en een rapper en een vrouw.Toen kwam simon die ging iets zeggen.eN Toen gingen wij filmpjes kijken eerst van onze en toen van de andere.En toen de winnaar.De 1 plaats won 3500 euro dat waren spoorzoekers.Ende 2de waren wij voor 1000 euro.En de 3de waren de zonnenstraal voor 750 euro. Gelukkig zijn wij de 2de.Wij gingen ook rappen en toen kwamen wij naar school klaarrr!!!!!!!!

 Youssra en Incinur uit 7B

we waren bij de koorenhuis voor de cultuur en onderwijs.we werden opgehaald door de meesters en juffrouws.in het begin gingen we in de kantine wachten.we werden geroepen door de jury's en we moesten zitten waar onze kaartje opstond.de jury's maakten bekend wie de 1e 2e en de 3e plaats. de 3e plaats was basisschool zonnestraal. de 2e plaats was basisschool Onze Wereld en de 1e plaats was spoorzoeker

Baran en Haci Ali 7b

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.