Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Grote Rekendag 2011: Weet je het zeker?Rekendag 2011; een stralende woensdagochtend, dus er kan ook buiten worden gerekend! Kansberekeningen met kop of munt, bingo bij de groepen 3 met mooie prijzen, hoeveel landen-vlaggen kun je maken met 3 kleuren? Redeneren en combineren..veel basisscholen in Nederland deden mee met de Rekendag 2011!

 op rekendag vond ik het erg leuk want je kon op de computer blokken nabouwen en je kon wegen.en pizza verdelen maar wij deden het met pannekoek en toen mochten wij die pannenkoek opeten en we gingen in groepjes en we hadden partners en ik vond het een leuke dag.
Danilo 5BIK VOND REKEN KNUTSEL HEEL LUEK EN GEZELIG MET ME VRIENDENEN. EN NATUURLIJK MET DE JUFFROUW.EN IK VOND PIZZA SNIJDEN HEEL LUEK. EN BOUWEN VOND IK HEEL LUEK . EN NOG WAT DINGEN VOND IK HEEL LUEK EN GEZELIG MET ME GROEPJE. EN IK VOND DAT JUFFROU RUBENET. EN JUFFROUW CARLIEN OOK HEEL LIEF . EN MET JUFFROUW MONA WAS OOK HEEL LUEK MOET ZEGEN. EN IK VOND ZO LUEK REKEN KNUTSEL HEEL LUEK. EN WEET JE WAT IK ZO LUEK VOND. ACHTER DE COMPUTER BLOKKJES BOUWEN. EN WAS OOK EEN BEETJE MOEILIJK . DAT MOETEN JULIE WETEN.EN IK BEN ZO BLIJ MET ME KLAS EN ME GROEPJE OVER REKEN KNUTSEL. EN ME PARDNUR GEEN STEEDS LACHEN.EN DAT WAS HET GROETJES SEDANUR.
SEDANUR 5Bik heb piepjestest gewonnen en ik ben heel moe en mijn score is 14 en een half
latersss dogan 5d

Halloooo allemaal rekendag was echt heel leuk bij meester Paul
hahahha assia 7a

ik vond rekenen knuselen heel erg luek en het leukste was met bloken na bouwen op internet.En natuurlijk ook knutselen en juf Robinete heeft het bedagt samen met juf Carlien en het wasssssssssssss heeeeeeel erg lueueueueuekkkkk
ghizlane 5bIk vond de rekengag super leuk.Want we gingen ook pannekoeken snijden.
En naatuurlijk een grote applaus voor juf Mona,juf Carlien en alle andere juffen
halima 5bIn groep 2 hebben we hard gewerkt aan ons werkboekje waar verschillende rekenopdrachten in stonden.We begonnen met gekleurde vlaggen maken en ontdekten dat je met vier verschillende kleuren heel veel verschillende vlaggen kunt maken als je de kleuren maar blijft wisselen. Ook deden we een dobbelstenen-race en maakten we gekke combinaties door de helften van verschillende dieren op een grappige manier aan elkaar te plakken. Er was een opdracht met stroken en daar plakten we plaatjes met verschillende manieren van lopen op zoals "huppelen als een haas" en "stampen als een olifant". Als de strook vol was met plaatjes konden we de loopjes zelf uitvoeren. Er waren heel veel combinaties mogelijk. We hebben het erg naar ons zin gehad op de grote rekendag!

Groetjes uit groep 2

Ik vond de rekendag super leuk.De pannenkoeken snijden vond ik leuk.Meten en wegen en opdrachten doen was ook heel erg leuk.In het paasboekje kleuren en tekenen was leuk.En dankje wel juf Binet en juf Carlien.
Prasanna 5bNog meer Rekenen? Klik hier door reken-websites!
De Grote Rekendag
Rekenen leren met Pac-Num
Klokkijken leren
Buurgetallen
Rekenen met Geld
Rekenweb
Geldrekenen