Kleuren en kastanjes....les in het Rijswijkse Bos

 

 

Mijn verslag gaat over het bos. Het was dinsdag 31 oktober en we gingen naar het bos. Met de tram maar het was lekker rustig weer en er lagen veel bladeren op de grond. De bomen waren bijna kaal. Op de grond lagen ook beukennootjes. We zaken ook giftige paddenstoelen en we mochten niet aanraken van de juffen. We gingen in 3 groepjes verdelen. We moesten van de bladeren een berg maken en daar na gingen we de winnaar kiezen en toen moesten we de 3 bergen bij elkaar doen en moesten in een rij staan maar juf Jennifer ging als eerst in de bladeren springen. En dan gingen we naar de kinderboerderij. We gingen eten we zagen een pauw mannetje en vrouwtje en hun kinderen. Toen gingen naar met de tram naar school toen was het voorbij.

 

 

het was dinsdag 31 oktober we gingen naar het Rijswijkse bos met juf Mashja, juf Jeniffer en juf Marloes. als eerst gingen we op een brug een foto’s maken en dan gingen we beukennootjes zoeken en dan wandelen en dan moesten we 3 bergen maken. Van de bladeren en dan moesten we een rij maken. En dan gingen we springen in de bladeren. Maar eerst ging juf Jeniffer der in springen. En dan rond lopen. En dan moesten we eikels zoeken. En daarna ging juf Marloes uitleggen over elfenbankjes en boomstronk. En dan gingen we bladeren op de lucht gooien. En daarna gingen we naar de kinderboerderij. En dan gingen we in de tram stappen en we gingen terug naar school komen.

 
Wat hebben we gedaan in de reiswijksebos? we gingen eerst de tram wachten en toen gingen we uit stappen en toen gingen we er uit en toen waren in de bos gegaan en toen gingen we met de kinderen een groepje van juf Jenever en juf Marloes en een groepjes van juf Marsha. We gingen balderen verzamelen ieder groep moest de hoogste makken en toen hadden we gedaan en toen heeft mijn groep gewonnen dus de groep van jus Marloes en toen gingen we eikels verzamelen en toen gingen we eten en drinken en toen gingen we een rondje rennen en toen gingen we weer eten en toen gingen we rode balderen vinden en toen gingen we weer naar de tram en toen gingen we weer naar de klas en dat was het.
Groetjes aslihan.
 
 
Het was dinsdag 31 oktober. We gingen met juf Mashja, juf Marloes en juf Jennifer naar het rijkswijk’ se bos. We moesten met drie tramen naar het Rijswijk’se bos. En we moesten nog even lopen en toen waren we al bij de brug en we gingen met ze alle een foto maken. En toen gingen we in de bos beuken nootjes zoeken. En toen gingen we in 3 groepje verdelen. Ik was in de groep van juf Jennifer we moesten een berg maaken. De winaar was juf Marloes’ s groepje. En we moesten de drie bergen bij elkaar doen. En de kinderen in de rij staan en juf Jennifer ging als eerst in de berg springen. En toen gingen we rond lopen we zagen padestoelen maar we mochten ze niet aanraken want ze waren giftig. We zagen ook kastanjes gevonden. En toen gingen we lunchen maar somige kinderen hadden ze eten niet klaar. We gingen ook naar kinderboerderij somige kinderen gingen ook lunchen en toen was het al voorbij.
 
 
 
 
Zelf ook nog wat typen? Dat kan hier! Berichten worden geplaatst op deze webpagina.
                                       
Bericht
Naam en groep
Berichten zonder afzender worden niet geplaatst dus vermeld wel je naam en groep!
   Je eigen IP computer-internet-adres wordt automatisch mee verzonden.     

 

TERUG

 

 

customisable counter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.