Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KUNST EN VLIEGWERKKunst, cultuur en techniek...het zit elke dag om je heen! In het WereldNieuws maar vooral ook op de website aandacht voor speciale Haagse tentoonstellingen of een bijzondere technische constructie. Deze eerste keer brachten Noorie en Bersu uit groep 5c een bezoek aan de reuzenbeelden op het Lange Voorhout in Den Haag.

 


Stichting Den Haag Sculptuur presenteerde in 2009 in het historische hart van Den Haag de Mexicaanse kunstenaar Javier Mar´┐Żn, met werken uitgevoerd in brons, marmer en kunsthars.Zijn werk was te zien in Mexico City, Madrid, Pietrasanta en nog onlangs in Milaan, onder andere op het plein voor het Scala Theater en naast de Dom, voor het voormalige Koninklijk Paleis.
Meer informatie over de beelden en de kunstenaar op de website van Den Haag Sculptuur.Bersu en ik gingen naar een beeldenmuseum en we zaagen een heel groot hoofd die was omstekop en we vonden hem heel erg grapig en we konden in die hoofd klimen en die ging heel erg stinken.
Noorie groep 5cNoorie en ik gingen naar het beeldenmuseum dat had ik al vertelt maar ja dus ik ging er naar toe en er was een man die omste kop was. je kon er in gaan klimmen en het stonk heel erg en toen ging ik klimmen ik kon er niet meer van af want ik was heel erg hoog gegaan toen ging meester Rin mijn hand vast houden en toen ging ik springen Groetjes Bersu groep 5cBersu en ik gingen naar het beelden museum dat had ik al vertelt maar ja we gingen daar naar toe en we vonden het grapig en Bersu en ik gingen op die hooft zitten en we moesten onze mond als die beeld na doen .... En we moesten echt heel veel lachen ik en Bersu en we gregen ook een ijsje met 3 bolletjes
GROETJES : NOORIE GROEP 5C