Met het Cultuurmenu samen op pad in Den Haag

 

GROEPEN 6 BEZOEKEN HET HAAGS GEMEENTE ARCHIEF

Gelijk de eerste schooldag in 2018 is begonnen aan de lessen van het Cultuurmenu, met voor elk leerjaar bezoeken aan musea of bijzondere gebouwen en instellingen in Den Haag.  Maandagochtend 8 januari 2018 stonden de bussen klaar op De La Reyweg  en brachten de groepen 6 een bezoek aan het Haags Gemeente Archief in het stadhuis in het centrum van Den Haag. 

GROEPEN 7 RONDLEIDING MONUMENTEN LANGE VOORHOUT

Na een korte introductie in de crypte van de Kloosterkerk gingen leerlingen uit de groepen 7 aan de wandel op het Lange Voorhout om alle monumenten te bekijken, vragen te beantwoorden en opdrachten uit te voeren. Wanneer is een gebouw een monument en wat deden ze hier vroeger? Waar komen al die bomen vandaan? Een mooie wandeling over het -brr wel koud- Lange en Korte Voorhout in Den Haag.

 

 
 
Zelf ook nog wat typen? Dat kan hier! Berichten worden geplaatst op deze webpagina.
                                       
Bericht
Naam en groep
Berichten zonder afzender worden niet geplaatst dus vermeld wel je naam en groep!
   Je eigen IP computer-internet-adres wordt automatisch mee verzonden.     

 

TERUG

 

 

customisable counter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.