Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zonnige WereldSportDag groepen 84 groepen 8 verdeeld in teams; samen met de meesters, juffen en studenten van de HALO konden de leerlingen van de groepen 8 een woensdagochtend lang gaan sporten op het sportveld achter de Loods. Skippyballenrace, Reuze Mens Erger Je Niet, skelters, voetballen, een opblaas-hindernisbaan en nog veel meer balspelen... en dat alles met prachtig wereldweer!

 

We hadden echte vette leuke sportdag gehad.Ik vond wel echt heel leuk zelfs in lekere weer. Lekker zonnen,gezellige met andere groep of van je groepje zelfs samen eten,chillenen natuurlijk samen gezellig sporten dus daarom heet die sportdag natuurlijk.Ik heb een medale gevonnen en kemesha en tuba. We deden ons heel goed z'n best. Ja dit was ons laaste sportdag van Onze Wereld in Loods,maar we doen nog een keer mee aan sportdag,maar dan in Kamp als het goed is.Ik kan echt niet geloven. Ik heb al een jaren leuke sportdag gehad van Onze Wereld.Ik ga weer Lattterssss.
Birgen 8ASportdag van de groepen 8 was echt gaaf!! En het was ook lekker weer!!
Echt toppie..
Akash 8b