Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samen studeren op Basisschool Onze WereldDonderdag 1 februari 2007 was het dan zover: de OpleidingsSchool Onze Wereld is nu echt van start! Studenten van PABO InHolland studeren en werken de komende 2 jaar op Basisschool Onze Wereld. De minister van Onderwijs, mevrouw van der Hoeven opende het project met de onthulling van een informatie-paneel op de speelplaats van Basisschool Onze Wereld.

 De nieuwe studenten maken gebruik van de kerk vlak naast de school voor colleges en studie. Daar was ook op 1 februari 2007 de feestelijke opening van de OpleidingsSchool; donderdagochtend stroomde de kerk vol met genodigden, ouders en de studenten van de Pabo InHolland.

Naast toespraken vanuit de organisatie van Onze Wereld en de Pabo InHolland kon samen worden gekeken naar een Welkomst-DVD vol informatie over school, bedoeld voor nieuwe studenten en nieuwe wijkbewoners. Laila, Naoual en Janjan kregen de eerste exemplaren overhandigd. Directeur meester Ton Hendriks nam de minister van Onderwijs, mevrouw van der Hoeven, mee naar buiten om op de speelplaats
samen met Anderson en Robert een informatie-paneel te onthullen.
Alle genodigden kregen gelijk al hun eerste college; daarna gaven de studenten zelf een rondleiding door de beide schoolgebouwen in de Brandtstraat. De Welkomst-DVD en de tekst van de nieuwe informatie-panelen kreeg iedereen mee om thuis verder te lezen en te kijken.
Welkom op Onze Wereld!