Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een zonnig afscheid van Huub van BlijswijkHuub van Blijswijk verlaat na 37 jaar Lucas Onderwijs en wordt bestuursvoorzitter bij het openbaar onderwijs in Rotterdam! Veel Haagse oud-collega's kwamen afscheid nemen in het Wereldtheater en het kinderkoor zong op een zonnige speelplaats Huub van Blijswijk voor de laatste keer toe...Onze Wereld draait om jou!

 


Beste collegae, bestuurders, vrienden,

Afgelopen vrijdag heb ik, samen met mijn gezin, op een mooie gedenkwaardige manier afscheid mogen nemen van mijn 37-jarige carriļæ½re bij Lucas Onderwijs. Langs verschillende plekken met verschillende mensen heb ik mogen omzien naar wat Lucas Onderwijs en de stad/regio Den Haag voor mij heeft betekend en andersom. Vele cadeaus en blijken van waarderingen heb ik mogen ontvangen, waarvoor ik u allen zeer dankbaar ben. Alle vriendelijke woorden die gesproken zijn, blijven in mijn geheugen gegrift staan.
Ik dank u voor al die blijken van waardering en wellicht komen wij elkaar nog op andere plekken tegen.

Lucas was voor mij een prachtige plek om zo lang te zijn met zoveel prachtige mensen.
Vandaag trek ik met enige weemoed de deur hier achter mij dicht.
Het ga u allen goed!

Met vriendelijke groeten,
Huub van Blijswijk
In het Wereldtheater werd Huub van Blijswijk toegesproken door onze directeur Ton Hendriks en nogmaals toegezongen. Na een kort samenzijn met oud-leerlingen mocht Huub van Blijswijk beladen met kado's, wensen en geschenken door naar de volgende locatie...een lange warme afscheidsdag!

wouw echt mooi
yagmur 4d

het was heel gaaf en de muziek was top
ik ga door met kinderkoor ♫☺♫
evin 6a

Ik ging ook meezingen bij het Kinderkoor
xxxx Mihriban♥

JA , HET WAS EEN MOOI AFSCHEIDSFEEST .
BIJZONDER WAS OOK HET OPTREDEN VAN ONS KINDERKOOR. DAT MAAKTE VEEL INDRUK . OOK MOOI DAT ER VADERS EN MOEDERS WAREN ,DIE BIJ MEESTER HUUB IN DE KLAS HEBBEN GEZETEN EN NU ZELF KINDEREN OP ONZE WERELD HEBBEN. MENEER VAN BLIJSWIJK ZEI BIJ HET WEGGAAN NOG EVEN TERLOOPS : ONZE WERELD LAAT JE JE NOOIT MEER LOS . JA ,DAAR KAN IK OVER MEEPRATEN .
Meester Toncustomisable counter