Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom op Basisschool Onze Wereld!Direct na het Suikerfeest was op dinsdag 21 augustus de Eerste Schooldag op Basisschool Onze Wereld! Al vroeg kwamen alle leerlingen en heel veel ouders in een versierde Brandtstraat.... nog even een koekje en een snoepje en kennismaken met de nieuwe klas, nieuwe meester of juf en dan samen aan de slag! Welkom op Onze Wereld!

 ik hoop dat het een super leuke jaar word
en ik ga iedereen missen vooral meester Tim & Meester Engin + Juf Nikky ;) !
Ikram 8C

Nouu jaah ....... was well leuk de eerste dag van school maar ik had geen zin om iets te doen dats me probleem ik wil altijd op de eerste dag van schoool niks doen
francess 7c

ik benblij dat ik school weer beginnen ik zo blij! dat ik mee doet aan theaterschool!!!!!!!!!!!!!!!ik gewoon de bom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ibrahim7a

ik vind het heel leuk in 7d.
irem uit groep 7d

LIEVE KINDEREN ,OUDERS/VERZORGERS en JUFS/MEESTERS,
IK WENS JULLIE EEN MOOI SCHOOLJAAR . EEN JAAR WAARIN VEEL GELEERD WORDT ,
MAAR OOK VEEL PLEZIER GEMAAKT WORDT . NAAR SCHOOL GAAN MOET EEN FEEST ZIJN !!!
MEESTER TON

yess ik heb 1ste reactie!!
merve exxleerling

yess ik ben in groep 5 en ik hoop dat ik groep 5 haal
ceyhun uit 5c

Al in de laatste week van de zomervakantie kwamen de juffen en meesters naar school om alles te versieren en klaar te zetten voor de eerste schooldag. Ze konden ook kennismaken met de nieuwe adjunct-directeur John Leijgraaff en directeur meester Ton feliciteren...want die is al 40 jaar op Onze Wereld!


customisable counter