Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Groepen 8...MultiCultureel Dictee!De groepen 8 deden weer mee met het MultiCultureel Dictee! Een verhaal over het Jaar van de Vrijwilliger; gelezen door gast-lezers en bekende Hagenaars, Pierre Heijnen van de PVDA en musicus/presentator Winston Scholsberg. En een certificaat voor alle deeelnemers en iedereen een eigen MultiCulti-pen!

 Mijn verhaal gaat over het multicultureel dictee . We hebben dat op 20 april 2011 gemaakt . Ik heb dat op de gang bij meester Wim gemaakt .Het ging over paas problemen . Het was niet heel erg lastig ,want meester Wim had voor ons langzaaam gelezen en de zinnen in stukken gehakt ,want we doen sommige dingen op een lager niveau. Hoewel ik vind , dat ik dit verhaal best aardig maak . De kinderen die op de 1 ste, 2 de en 3 de plaats komen krijgen een prijsje . Ik ben benieuwd .
groetjes Ezgi 8a

Ik ben Mehdi ik deed mee met de Multicultureel dictee het ging over Faiza. pierre heijnen kwam het volgende verhaal voorlezen maar het is niet precies wat ik nu schrijf. Faiza gaat vaak naar het ziekenhuis voor bezoek bij Pati�nten, en ze gaat dan ook sinasappelsap geven aan de Pati�nten. Op een dag wil ze chocoladetaart bakken voor de Pati�nten dan gaat ze met haar buurvrouw naar het supermarkt om spullen te kopen. Ze zijn klaar en gaan zachtjes naar buiten dan zien ze een mevrouw met een collectebus. De buurvrouw van faiza pakt 2 euro's uit haar tas, dan gaat ze naar de collectebus zet 1 euro in de collectebus en geeft 1 euro aan faiza.
Mehdi groep 8A
In alle groepen 8 zijn er mannen geweest.In groep 8A gingen we een Multicultureel dictee houden.Er kwam een man uit de tweede kamer.We kregen als eerst pennen en blaadjes.En toen ging de meneer van de tweede kamer een verhaal voorlezen en er waren wel veel moeilijke woorden in verwerkt. Hij ging ook wel een beetje te snel voorlezen. Het verhaal ging over een meisje dat iedereen graag wou helpen vooral mensen die ziek waren.Ze ging chocoladetaart maken voor de mensen die daar werkten.En zo ging het verhaal verder.Toen we klaar waren ging hij nog wat vertellen over de tweede kamer.En trouwens hij heette Pierre Heijnen van de partij PVDA (Partij Van De Arbeid.)
Merve 8Acustomisable counter