Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorstelling Riket met de KuifDonderdag 27 november gingen de groepen 4 en 5 naar het Koorenhuis in Den Haag. Daar speelde in de theaterzaal het Speeltheater Holland voor alle leerlingen de voorstelling 'Riket met de Kuif' Een voorstelling over mooi en lelijk, dom of knap, horen en niet horen....gebarentaal met muziek!

 
RIEKET MET DE KUIF
het was heel leuk er waren twee meisjes. Klaudiea en Isabella. Klaudiea had een lange neus en lange ooren en Isabella was wel mooi ze waren tweelingen. Rieket met met de kuif was verliefd op Isabelle. Ze leefden lang en gelukkig.
Groetjes Amal 4a

het was heel leuk voorstelling om dat die man ging een meisje spelen en die vrouw ging in gebaran taal praten. ik vont het leukst dat zu ging zoen geefen.
amine 4aik vond het leuk omdat het over een jonge gaat die met een kuif was geboore en die heel slim was al by zen geboort en die ging trouwe met een mooie prinses en de zus vande prinses was ook getroud met een mooie jongen maar idereen fond die andere zun leelek maar de vader vond dat niet erg want hei haar wel mooi en slim vond en de zus was de vaders verzekerings vrouw de vader vond har heel slim maar de moeder vand het maar een leeleke bebie maar de vader vand dat maar een leuge want hy vand harr wel mooi maar de andere niet
eyup 5c


Riket was een bebi toen komt koonin en konknin er
waren meisjes tweelin
wei gingen met de bussen daar heen.
oskar 4aHalo ik ben met school neer Riket met de kuiv ge weest.Het was un leuke ,voor stelign ik vertel er wel een stukje over.Er waaren eens een prins en twee, prisesen ze waaren tweling ,Isadel en Kloudija . Ze gingen naar het bal, en daar za prins haar maar Isabel zag hem niet stan .Want hij hat een te groote neus en zen ooren waaren vil te groot.De volgen de ogtent kwamener prinsenbn ze ,vroegen haar ten huwlek ze zij nee en toe was prins Riket aan de burt nee!Oo soor mijn zus is vil aardeger en slimer, maar ze is veel leeleker oo dope ik het weer als jij met me troud dan geev, ik jou verstand ik geev ju een jaar om na, te deknen oke ze begon te huilen ze zij tegen haar zus Kloudija, jij moet met Riket trouen wie is Riket ?? Een prins hij heevt me gehhge me ge geeve ga zelv met hem trouen oke.wathep ik nou ge zegt ik sturen.Het was naar de verkirde prins gesturt hij kwam en zij hier ben ik . verlievt op het irste ge zigt.en Riket troude tog met haar. En ze levde nog lang en gelukeg.
Ghizlane 5c


ik ging naar een vorstelng met de bus en het was leuk en spanent
en het was het man was koel
mahesh 4A
het wasleuk hetwasgezeleg ik voent hethilgrapag
toen ze ging een kus geeven washet leuk en hetwas maar un pop de popwasmooi en zij had un zus
en ophetlaast was het egtleuk dat washet dag tothet voogendkir
dag totziens 4
ester 4ahet voorstelling was leuk en daar was twee meisjes en nog twee jongens. Riket was verlievt op isabella.
ezgi 4a

we gingen met de bus naar de voorsteling .het was leuk de meisjes heeten isabela en klaudija en prins riket en het was ook grapeg. ze gingen toen steeds kliren veranderen en ook met hun stem bij het einde moesten we gebaaren taal klapen en toen gingen we weg
oumaima 4a

Website Speeltheater Holland
Website gebarentaal
Website Gebarentaal Vitaal
Mozart Wikipedia