Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SCHOOLREIS groepen 1 en 2Vrijdag 11 mei 2012; maar liefst 5 grote bussen reden de Scheepersstraat in Transvaal in. Tijd voor de schoolreis naar de Linnaeushof, de grootste speeltuin van Europa! De juffen, meesters en alle leerlingen van de groepen 1 en 2 van Basisschool Onze Wereld werden uitgezwaaid door heel veel papa's en mama's. Daaaaaag!

 


wou dit is heel leuk
yagmur 3b

was schoolrijs leuk
melisa 3a

ik vondt het heel erg leuk bij de lineushof want ik ging ook in de bokaut's met juf van groep 1b en daarna gingen we in een soort reuzenrad maar dan kleiner en we gingen ook naar een hele langegleibeaan en ik ging samen met mijn vriend mustafa gleiden en we gingen heel erg hard naar beneden . chaima de zus van oudied heeft het geschreven.
oudid 1a

het was heel leuk
ismail 1aEen prachtige dag in de Linnaeushof! Alle bussen kwamen om circa 17.15 uur met alle leerlingen uitgespeeld weer terug in de Scheepersstraat in Transvaal. Met dank voor het mooie weer en de hulp van de chauffeurs, juffen, meesters en alle ouders!

Nog even spelen?
Klik hier door naar de website van de Linnaeushof
customisable counter