Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legowedstrijden groepen 5 en groepen 7Zaterdagochtend 28 november kwamen de LEGO-strijders uit de groepen 7 bij elkaar; samen met meester Rien en meester Jorne op weg naar de Haagse Hogeschool. Daar kwamen leerlingen van 50 Haagse scholen meedoen met de Techniek Challenge! Leerlingen uit de groepen 5 deden mee met de Junior League; die kwamen
's middags hun werk op de Haagse Hogeschool presenteren.

 
Ik ben Zaterdag 28 november 2009 naar de Haagse Hoge school gegaan voor Vurst Lego League wedstrijd met meester Rien, meester Jorne, Ilias(7d), Dina(7b), Onur(7b), Muhammed(7a) en Patric(7a). Iedereen had een nummer voor zijn groepje, wij waren nummer 11. Achmed Akkabi en Jeroen Kramer gingen het openen, daarna begonnen we pas met de wedstrijden. De eerste ronde ging niet zo goed door een programerings voudje we hadden 55 punten. Maar de twede ronde ging gelukkig wel goed we hadden 90 punten.Toen moesten we aan de jurie vertellen WAAROM we dit robot hadden gemaakt en HOE! Dat ging niet zo goed(DENK IK)! Na dat ging ik en Ilias een presentaties huden dat geen wel goed! Het ging over de straat voor ons school omdat het altij zo druk is om drie uur. Daarna hebben we de derde ronde gespeelt. In totaal hadden we 270 punten. An het ijnd van de dag om 16:30 uur kregen we allemaal een madaille gekregen.

Het was een leuke en een gezzelige dag.
Groetjes Leyla (7c)xxx
Wij gingen naar Lego wetstrijd bij de haagse hoge school. Daar gingen de Lego wetstrijd houden.
Achmed Akabi ging het openen met Jeroen Kramer.
Yousef en ik gingen met hem foto's maken en hantekening vragen.in
Ons team is Yousef Oumaima Eslem Rahman Ismaial ik. Wij heten Onzewereld.
Wij hebben een fabriek en een winkel gemaakt en een lopende band en we hadden ook een plant en die plant heet katoenplant. Van die katoen plant word kleren gemaakt. We hebben geleerd dat kleren over de hele wereld gaan. We krijgen een prijs. En we krijgen allemaal een mildanje. Er was ook een knutselhoek je kon snoepjes pakken en een foto lijtje en je kon smingken Wij gingen heel veel snoep eten!!!!!!!!
Mohammed en YousefAllemaal gefeliciteerd met jullie medailles!
Meer weten? Klik hier verder!
Website van de First Lego League.