Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Panorama Mesdag: ' het leek dat ik in een andere wereld zat 'Met het CULTUURMENU gingen 2 groepen 5 afgelopen dinsdag 1 november naar het Panorama Mesdag. Een les over de schilder Mesdag en een bezoek aan het grote panorama-schilderij....'het leek dat ik in een andere wereld zat' schrijft Siyar uit groep 5b. Klik verder voor foto's en verhalen uit de groepen 5.

 


groep 5b het museum 1 november.
we ginen met groep 5 naar panorama mesdag. we ginen naar de panorama keiken. toen ik gin kijken was ik duizeleg geworden. het leek dat ik in een andere wereld zat. we ginen met juf naar beneeden bij kofie kamer. naar beneden kijken en we haden tekning gemaakt en die moes te wij op plaken. op een blad de zee en de lugt en de zand hoeft de niet. want die was al er op. en het was heel heel leuk en je machte niet door de wite lein. want anders kande je prongelek tegen de schilderij. dan moes te je 10000000$ betalen. en dat is niet leuk dan word je arm. en onze jas was onder de stoelen. en siyar gin vragen wil je de tv open doe. maar hij zij nee want het is maar 10 minuten. en toen we inde bus waren gin siyar van nep slapen. want ik vont het leuk.
en woensdag gaan we naar vorsteling ik vind het spaned.
siyar 5bWe zijn naar de museum ge gaan naar die Panorama was mooi het lijkt echt
en ik Wert miselek
Baran 5b

groep 5b naar het museum
1 noverber gingen de groepen 5 naar het panorama mesdag meseum
ze gingen met de bus daar naar toe toen ze er waren moesten ze de jassen uitdoen en in een bank zetten toen waren we in groepen gedeelt 1 groep ging met een juf en de andere groep ging met een andere juf de twede groep ging gelijk naar het panorama schilderij de eerste groep ging eerst naar de schilderijen van de vrouw van mesdag en toen naar de schilderijen van mesdag en er was een lege schilderij we moesten eerst een boot of mensen tekenen toen gingen we het met was krijt inkleuren en toen knipen en op het schilderij plakken toen ging groep 1 naar het panorama kijken er was een kanon op het zand en er waren klompen op het zant en een oud anker en oud touw en oud mand en je zag veel schepen op het panorama en mensen en mischien 20 paarden en kideren zijden mag ik op het zand en de juf zij nee en je zag een trein en je zag die stoom van de trein je zag 3 kerken en winkels en je zag vrouwen wachten om vis te pakken en bij stad te verkopen en je zag de sloot en hij had scheveningen heel mooi gemaakt je zag mensen op het zand liggen en mensen waren in het water en je zag oma,s kleren schomaken en je zag vogels en de juf zij dat mesdag een groot glas in zijn hoofd had en wat hij zag teken de hij in de glas en je zag een boot met een gat erin en je zag mensen die de boten trekten toe zij iemand waarom trekken ze en toen zij de juf nu hebben een mooi haven maar toen hadden we gaan haven dus trekten ze de boot op het zand en als ze weer gingen vissen duwden ze de boot op het water soms word het ook door paarden getrokken ik zij dat is toch zielig maar de juf zij dat het wel moest want ik kan er niets aandoen ik kan de tijd niet terugspulen om het te zeggen en zij iemand als je valt breek je je been maar iemand anders zij dat je dood gaat toen gingen we weer naar beneden en toen zag je het panorama van onder en toen zag je stammen en toen zij nu geloof ik ook dat je dood gaat en toen zag je panorama van een klein rond raampje
en toen gingen we weg naar school
kadircan 5B
naar het museum
1 november we gingen naar het panorama mesdag museum en we ginge naar een kamertje met schilderijen en we moesten een schilderij na tekenen op een blaatje en toen gingen we naar zo een soord eet kamer waar mensen eten en toen moesten we ons tekening menemen en toen in kleuren en uiktknipen en toen gingen we naar de panorama schilderij kijken en we zaagen op het schilderij mevrouw mesdag en een kanon op het zand en een schoen en een klompen en een stoel en een anker
en toen gingen we naar de gang om ons jasen te paken het eind
sharona 5b

Nog even rondkijken bij Panorama Mesdag?
Klik hier verder op de website!
Website Panorama Mesdag
customisable counter