Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit was mijn beste juffendag



Ook in de groepen 4 vieren alle juffen samen hun verjaardag op het einde van het schooljaar...juffenfeest voor alle leerlingen! Bingo spelen, zelf een lekkere eierkoek versieren en natuurlijk samen dansen in de disco met veel oranje en rood.En de juffen in de groepen 4 kregen ook nog mooie kado's...allemaal gefeliciteerd!

 




Dit was mijn beste juffendag
De juffendag was heel leuk. We gingen bij elk klas iets leuks doen. Bij 4a gingen we een film kijken, 4b bingo spelen,4c eten en drinken,4d dansen bij de disco. Veel kinderen uit 4a hadden een cado voor de juffen.
Dit was mijn beste juffendag. En juf Ferhan gefeliciteerd! En juf Joriek ook!
Ceylan 4a




geveelisciteert
Het was leuk op juffendag! In alle klassen gingen we iets leuks doen.
Leuk in iedere klas was er iets leuks te doen.
Ale juffen geveelisciteert
Ghizlane 4a







we gingen echt feesten
Het was leuk toen er jufendag was en heel leuk we gingen echt feesten. We gingen eerst film kijken en dan ginen we naar bingo spelen en dan hat veel kinderen hadden gewonnen. En ik won ook derbij en ik ging klei kiezen. En we gingen naar disco!
Mushin 4a