Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WERKWEEK Groepen 8 in ValkenswaardDe groepen 8 vertrokken dinsdagochtend 3 juni 2008 met 2 bussen vol vanuit de Brandtstraat in Den Haag richting Valkenswaard; dagen met veel sport en spel in de bossen rond de jeugdherberg, kanovaren op de rivier de Dommel en naar een superzwembad! Vrijdagmiddag 6 juni kwamen iedereen weer veilig terug in Den Haag....kijk hier verder naar veeeel foto's en VIDEO!

 
Beetje file, beetje wachten, beetje regen onderweg �.maar toen we in Valkenswaard aankwamen, scheen de zon! In de jeugdhergberg waren alle kamers al ingedeeld; alle dames op de 1e etage en alle heren beneden. Even zelf je bed opmaken met het StayOK-beddengoed, koffers en rugzakken uitpakken en je sportkleding aan! Na een stevige wandeling kwamen we op het Sportveld De Kuil voor een spannend voetbaltoernooi.

Na het voetbaltoernooi gingen we weer terug naar de StayOK-jeugdherberg.
Lekker even douchen en omkleden en tijd genoeg voor een een spel, zak chips, Nuts, Cola en daarbovenop nog een bord nassi vanuit een alsmaar doorlopend buffet met als dessert of toetje de wereldberoemde zoete chocoladevla uit Valkenswaard. Tijd om even bij te praten, een wedstrijdje volleybal te spelen, tafeltennis, muziek luisteren, dammen of chillen met een ijsje.

Wat was het donker bij de nachtelijke zoektocht naar de Draak van Valkenswaard en wat was juf Nikky en haar groep ver het bos in�uiteindelijk kwamen alle groepen weer terecht in de StayOK. Tijd voor LayOK�.net in slaap werd iedereen alweer wakker geschud door De Vrolijke KeukenFanfare�Douchen, ontbijten en alvast een lunchpakketje klaarmaken want vandaag gaan we kanovaren op de rivier de Dommel!

Droog, beetje nat of helemaal nat; iedereen heeft vandaag gevaren of gelegen in de rivier de Dommel�.met de ROFRA-bus weer terug naar de jeugdherberg StayOK. Tijd om even iets voor jezelf te doen; douchen, droge kleren aantrekken�inmiddels zijn meester Selcuk, juf Muberra, Ugur en Emine in Valkenswaard aangekomen. Ze vertrokken samen naar de keuken want ze gingen voor iedereen KOFTE maken!
Kijken naar een spannende film, bezoek van juf Wendy, bezoek van meester Victor en meester John helemaal uit Den Haag en daarna weer het donkere bos in voor een geluidenspel...
morgen gaan we samen een hele dag lang naar het zwembad!

Vanmorgen regen in Valkenswaard�.maar dat maakt vandaag niks uit; de groepen 8 gingen vandaag samen naar Eindhoven voor een dag lang zwemplezier in De TongelReep, bubbelen, zwemmen, golven, glijen�.een heeeel groot zwemparadijs!

Met extra bussen gingen we na een zwemdag lang in de Tongelreep weer terug naar de StayOK jeugdherberg in Valkenswaard. Handdoeken te drogen hangen en tijd voor een spelletje of om even uit te rusten. Straks lekker eten en dan gaan we alles in orde maken voor onze eigen feestavond...Met als feestmaal patat, salade en een ijsje toe konden we starten met een kwis waarbij veel punten waren te verdienen; de echte groepswinnaars worden pas vrijdagochtend bekend, na het tellen van alle punten van de hele week! Daarna was het de hoogste tijd voor de DanceOK disco met de Sunshine Boys�.
Vrijdagochtend slapen we eerst even uit....douchen, ontbijten, nog even spelen en dan gaan we aaaaalles weer inpakken...en dan met de bussen uit de bossen van Valkenswaard weer op weg naar Den Haag!
Meer foto's en video is te zien in het komende WereldNieuws op vrijdag 4 juli 2008. Na de musical op de afscheidsavond van de groepen 8 op woensdag 16 juli zijn alle avonturen op de werkweek op video te zien....

VIDEO Werkweek groepen 8