Deze pagina wordt beheerd door Theo Westerduin

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. SCO Lucas draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar onder deze site wordt verwezen. Deze website is gebouwd en wordt onderhouden met het Content Management Systeem van AB-ZHW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een WereldFeest samen met SinterklaasNa alle voorbereidingen was het dan zover....Sinterklaas vierde op vrijdagochtend 5 december 2008 zijn verjaardag samen met alle leerlingen op Basisschool Onze Wereld in Den Haag. Liedjes, veel surprises en kadootjes en natuurlijk veel Zwarte Pieten....een echt WereldFeest! Kijk maar hier naar veel foto's...

 
Na dagen vol wind, natte sneeuw en regen was het vrijdagochtend eigenlijk prachtig weer om Sinterklaas en alle Zwarte Pieten te ontvangen op de speelplaats van nr.87. De speelplaats stond helemaal vol met leerlingen uit de groepen 1 t/m 4 en er waren veel ouders om de Sint te verwelkomen. Eindelijk zou iedereen horen op wie de HoofdPiet nou eigenlijk verliefd is....daarna gauw naar binnen want Sinterklaas had nog meer te doen vandaag! In de speelzaal werd de verjaardag van Sinterklaas gevierd.
Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht...
hallo alemaal ik fond het feest van sinterklaas en zijn peiten hel luk ik ging cadoe krigen van siteklas
dina 6c


De groepen 5 t/m 8 waren deze ochtend druk bezig met hun eigen surprises en gedichten. Er was veel werk van gemaakt; kadootjes verstopt in zelfgemaakte auto's, voetbalvelden, televisies, vliegtuigen, laptops en nog veel meer....in de aula lagen zakken vol kado's klaar; maar eerst even zingen voor Sinterklaas en samen een kwis doen, deze keer over alle tradities en feesten in Nederland. Er werden veel punten behaald!
En wat staat er op nr.1 in de Top 100 van feesten? Sinterklaas natuurlijk...Om er helemaal een feest van te maken, was iedereen om 12 uur al vrij...en mochten alle leerlingen naar huis met een welverdiend kado. In het komende WereldNieuws nog veel video te zien van de intocht en het feest van Sinterklaas op Onze Wereld. Dankuwel Sinterklaas en graag tot volgend jaar!